Antena Meniu Search
x

Video Duminică neagră pe şosele din România, cu motocicliştii în prim plan. Accidente teribile în Iaşi, Cluj şi Mureş: peste 1.000 de motociclişti au murit în ultimii 20 de ani

A fost un weekend negru pe şosele, pentru motociclişti, marcat de accidente rutiere grave. La Cluj, o femeie a murit după ce o maşină a lovit o motocicletă şi apoi a spulberat pietonii pe trotuar, în Iaşi un motociclist a fost lovit şi proiectat în altă maşină, iar în Mureş un bărbat a murit lovit de o motocicletă, în timp ce încerca să traverseze strada.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 19:53

Vezi și

Un bărbat a semănat teroare pe o stradă din Cluj Napoca, ziua în amiaza mare. Într-o cursă nebună, a spulberat un motociclist, l-a aruncat pe capotă şi apoi l-a azvârlit pe asfalt. Şi nu s-a oprit. Trei oameni care erau pe trotuar au căzut seceraţi de şoferul inconştient. Doi dintre ei au rămas captivi sub fiarele grele ale maşinii. Pentru o femeie de 60 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic. Maşina a spart şi o conductă de gaz, şi a fost pericol de explozie.

La Iaşi, în schimb, o şicană în trafic se putea încheia tragic. Un motociclist a fost lovit de o şoferiţă şi aruncat direct într-o maşină care circula pe contrasens. Din imaginile surprinse se vede cum bărbatul de pe motocicletă se apropie de autoturism, iar femeia, fără să ezite vreun moment, trage de volan şi îl ia în plin. Motoclistul a picat însă proba etolotestului,  cu un rezultat de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar în Mureş, un motociclist a lovit mortal un pieton chiar în timp ce, în zonă, zeci de bikeri mărşăluiau pentru calm în trafic. "Noi eram în grădină, numai am auzit ... că s-a întâmplat ceva. Când am venit la poartă era deja acolo", a declarat o localnică. De vină ar fi fost bărbatul care a vrut să traverseze printr-un loc nepermis. Căra făină cu roaba şi se grăbea să ajungă pe partea cealaltă a şoselei. Motociclistul l-a văzut prea târziu şi nu a mai putut să-l evite. Localnicii spun că bărbatul lovit ar fi fost şi băut. "Echipajul medical prezent la faţa locului i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul pietonului", a declarat Emanuela Fărcaș, reprezentant IPJ Mureş. În ultimii 20 de ani, peste 1.000 de motociclişti şi au pierdut viaţa pe şosele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Duminică neagră pe şosele din România, cu motocicliştii în prim plan. Accidente teribile în Iaşi, Cluj şi Mureş: peste 1.000 de motociclişti au murit în ultimii 20 de ani