Antena Meniu Search
x

Foto "Dumnezeu are la dreapta Sa cel mai frumos înger". După doi ani de luptă, Beatrice a plecat să se odihnească. Tânăra din Vaslui suferea de o formă rară de cancer

Doi ani de luptă în care şi-a dorit să iasă învingătoare din bătălia cu o formă rară şi agresivă de cancer, a sperat şi a visat că într-o zi va avea propria sa familie. Dar drumul lui Beatrice s-a oprit pentru totdeauna.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 18:51

Vestea morţii tinerei cu ochii luminoşi a fost dată de familie pe reţelele de socializare, acolo unde şi lupta ei era actualizată de cei dragi. „Cel mai frumos înger! Din păcate pentru noi lupta cu această boală cruntă s-a încheiat, dar Dumnezeu are la dreapta Sa cel mai frumos înger. Doresc să vă anunț, cu durere în suflet ca sora mea, Beatrice a încetat din viață. Persoanele care doresc să și ia rămas bun de la ea o pot face la Capela Adormirea Maicii Domnului, Centru, Vaslui, începând cu data de 12 martie, orele 16:00”, au scris cei dragi.

"Dumnezeu are la dreapta Sa cel mai frumos înger"

În luna decembrie, Beatrice trecuse deja prin nouă ședințe de terapii de regenerare electro-celulară în Merida, Spania. Însă corpul ei slăbise. „Beatrice are o voință puternică și va continua să lupte până la final, are o familie și prieteni foarte susținători și suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat. În ceea ce privește următorii pași, când își va recăpăta puterile din terapiile anterioare, urmează să încercăm încă 2 tratamente experimentale”, scria familia la vremea respectivă.

Vasluianca fusese diagnosticată cu glioblastom, adică o tumoră cerebrală malignă, dezvoltată din celulele gliale (celulele de suport ale creierului). A trecut printr-o intervenție chirurgicală complexă (craniotomie temporală stângă și excizie pe creier), a început chimioterapia (temozolomidă), radioterapia (49 zile) și teleterapia.

Mesajele de condoleanţe au împânzit reţelele de socializare. „Îmi lipsești și îmi vei lipsi enorm,Pipicica mea!Te iubesc și te voi păstra vie mereu în sufletul mea!”, “Condoleanțe și multă putere să treceți peste această durere imensă. Dumnezeu avea nevoie de un suflet bun ca ea!” “Drum lin către îngeri, dragă Beatrice! Îmi pare atât de rău că ai plecat dintre noi. Ai lăsat un gol mare în sufletul meu. Mi-ai fost atât de dragă.”, “Sincere condoleanțe, drum lin către îngeri! Timpul fura oameni dragi, dar niciodată amintirea lor!” “Prietenia noastră va continua la stele!! Ai fost și vei fi mereu cu noi!! Drum bun în lumina!!” “Sincere condoleanțe nu îmi vine sa cred ca numai ești printre noi draga mea prietena Dumnezeu sa te ierte”. “Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe! Putere să treceți peste această grea pierdere!” “Drum lin condolianțe familiei multă multă putere să depășiți momentul.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu are la dreapta Sa cel mai frumos înger". După doi ani de luptă, Beatrice a plecat să se odihnească. Tânăra din Vaslui suferea de o formă rară de cancer