Antena Meniu Search
x

Video "Dumnezeu merită această onoare". Zeci de mii de oameni, membrii unei biserici penticostale, s-au întâlnit pe Arena Națională, pentru a se ruga

Ce nu a mai reuşit fotbalul în ultima perioadă, au reuşit membrii unei biserici penticostale. Zeci de mii de oameni şi-au dat întâlnire pe Arena Naţională pentru a se ruga. Evenimentul mai puţin obişnuit a avut şi un moment artistic, o trupă de tineri a interpretat mai multe melodii religioase.

de Redactia Observator

la 16.04.2023 , 11:32

Evenimentul inedit organizat la Arena Naţională a reuşit să umple un stadion întreg. Au venit aici credincioşi din toată ţara. 

"Sunt din Deva, am făcut undeva la 5, 6 ore până la Bucureşti, pentru acest eveniment special şi am o slujbă specială în acest loc, de a împărţi oamenilor cuvântul lui Dumnezeu", spune o tânără.

Un eveniment asemănător a avut loc şi un Rotterdam, tot pe un stadion. Acolo, peste 60.000 de oameni s-au adunat pentru rugăciune. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "Dumnezeu merită această onoare". Zeci de mii de oameni, membrii unei biserici penticostale, s-au întâlnit pe Arena Națională, pentru a se ruga