Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Dumnezeu să te ierte, fetiţa noastră dragă!” Lacrimi pentru Maria, tânăra care a murit în accidentul din Dolj. Ar fi împlinit 18 ani peste câteva zile

Peste câteva zile, Maria ar fi urmat să împlinească 18 ani. Ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. În loc de petrecere, tânăra va fi condusă pe ultimul drum.

de Monica Palade

la 02.07.2022, 15:44

A sfârşit dramatic, într-un cumplit accident rutier, în localitatea Dudovicești. La volan se afla un tânăr, care obişnuia să urce la volan încă de pe vremea când nu avea permis, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

Aruncată din maşină la zeci de metri

Acum îl luase de doar două luni. Din primele informaţii se crede că tânărul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina ar fi ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Autoturismul s-a dezintegrat. Motorul a sărit de pe locul lui, iar elemente de caroserie și alte piese s-au împrăștiat pe sute de metri.

Dragoş, şoferul, a fost găsit mort sub o portieră. Câteva ore mai târziu, a fost găsit şi trupul Mariei, care fusese aruncat în spatele unui gard. Vestea morţii fetei i-a şocat pe apropiaţi. Mesajele emoţionante au împânzit reţelele de socializare.

„Drum lin, Maria, un Înger printre Îngeri! Ai fost un copil minunat, un copil foarte sensibil! Dumnezeu să te aibă în grija lui! Sincere condoleanțe familiilor greu încercate!”, „Drum lin ,înger frumos! Condoleanțe familiei!”, „Condoleante familiilor îndurerate! Păcat de tinerețea lor!”, „Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei inocent si frumos ! Sincere condoleamte familiei!”, „Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace în loc cu lumină, în loc cu verdeață unde nu este durere nici întristare nici suspin!”.

 „Drum lin catre cer,inger blond!Vei ramane mereu in gandurile si sufletele noastre!”, „Inca nu pot sa cred ca e definitiv, ca nu putem intoarce timpul inapoi, pare un vis urat din care speri sa te trezesti , si vrei sa te trezesti, si- ti dai seama ca esti neputincios. Dumnezeu sa te ierte si sa- ti dea ODIHNA, fetita noastra draga!”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, „Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace în loc cu lumină, în loc cu verdeață unde nu este durere nici întristare nici suspin!”, „Odihnă veșnică alături de îngeri!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » „Dumnezeu să te ierte, fetiţa noastră dragă!” Lacrimi pentru Maria, tânăra care a murit în accidentul din Dolj. Ar fi împlinit 18 ani peste câteva zile