Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță beată a ajuns cu roțile-n sus, după ce a ratat un refugiu pe șoseaua Pantelimon. Poliţiştii au găsit o sticlă de vin lângă mașină

Un accident rutier a avut loc, azi-noapte, pe şoseaua Pantelimon, din sectorul 2 al Capitalei. O femeie de 30 de ani se afla la volanul maşinii, iar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul şi a lovit refugiul de tramvai, după care maşina s-a răsturnat. 

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 14:03

Vezi și

Victima a reuşit să iasă singură din autoturism şi a cerut ajutorul medicilor.  În urma impactului, a fost rănită uşor şi transportată la spitalul Sf. Pantelimon pentru investigaţii amănunţite. 

Dosar penal pentru șoferița băută

Lângă maşină, poliţiştii au găsit şi o sticlă de vin şi au reuşit să o testeze cu aparatul alcooltest pe femeie care avea o concentraţie de 0,87 mg per litru alcool pur în aerul expirat. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O șoferiță beată a ajuns cu roțile-n sus, după ce a ratat un refugiu pe șoseaua Pantelimon. Poliţiştii au găsit o sticlă de vin lângă mașină