Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După o ceartă cu vecinul, un tânăr de 27 de ani din Timiş a hotărât să-şi facă singur dreptate. I-a distrus maşina şi camerele de supraveghere

Un bărbat din Timișoara, care a distrus mașina și camerele de supraveghere ale unui vecin, în urma unui conflict, a fost reținut şi dus la secţie. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 10:56

- Shutterstock

Polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 28 de ani că pe strada Academician Corneliu Micloși din municipiu i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 27 de ani, folosindu-se de un obiect contondent, a distrus mai multe elemente de caroserie ale unui autoturism, precum și camerele de supraveghere ale unui imobil, în urma unui conflict spontan cu vecinul său, potrivit Mediafax.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere” (2 acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » După o ceartă cu vecinul, un tânăr de 27 de ani din Timiş a hotărât să-şi facă singur dreptate. I-a distrus maşina şi camerele de supraveghere