Antena Meniu Search
x
LIVE

Video După o săptămână în arest, Andrew Tate a cerut să fie dus la spital: ce problemă medicală ar fi invocat

Andrew Tate, din arest, direct la spital. Fostul luptător de kick boxing s-ar fi simţit rău din cauza unei boli mai vechi şi ar fi cerut să fie dus la spital pentru investigaţii. Peste două zile el va apărea în faţa judecătorilor pentru a-i convinge să-l elibereze.

De Bianca Iacob la 08.01.2023, 19:57
Vezi și

De la bal, la spital. După o săptămână de stat în arest, Andrew Tate a cerut să fie văzut de un medic. El ar avea o problemă de sănătate mai veche, care ar necesita chiar investigaţii. Potrivit surselor Observator ar fi vorba de nodul pulmonar, pentru care milionarul ar cere să i se facă o biopsie. "A acuzat şi o stare de sanatate precara in arest si era necesar si un control. Este vorba despre o problema de sanatate foarte serioasa anterioara luarii masurii arestului preventiv si care necesita o supraveghere cu totul speciala", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate.

Peste două zile, judecătorii vor decide dacă fraţii Tate rămân după gratii sau pot fi cercetaţi în libertate

Peste două zile, judecătorii vor decide dacă fraţii Tate rămân după gratii sau pot fi cercetaţi în libertate. Până atunci, cei doi milionari cu dublă cetăţenie au cerut ajutor de la ambasadele Stetelor Unite si Marii Britanii. Ei reclamă faptul că nu au avut acces la dosar. "Niciun act de procedura nu li s a comunicat in limba materna. În momentul retinerii a fost prezent un traducator si le a spus in 10 minute care este acuzatia", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate.

Cei doi au fost deja vizitaţi, în arest, de reprezentanţi ai ambasadei Marii Britanii. Avocatul lor va cere reaudierea victimelor. Procurorii au identificat până acum şase victime ale fraţilor Tate. Fete care ar fi fost racolate prin metoda loverboy şi obligate să facă videochat. "Fetele, în mod evident, au fost fascinate de personalitatea celor doi inculpati si in contextul respectiv, dorindu si un trai mai bun au venit in Romania", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate. La dosar sunt ataşate mărturii ale fetelor şi discuţii purtate pe whatsapp între victime şi fraţii Tate.

Pe acelaşi subiect

Stenograme din dosar:

  • Andrew Tate: Nu pleci nicăieri
  • Andrew Tate: Fără una dintre cele trei
  • Fată: De ce ești așa rece cu mine?
  • Andrew Tate: NU ieși singură fără să îmi spui! Mall. Supermarket. NICĂIERI DE ACUM ÎNAINTE!
  • Fată: Ți-am spus că vreau să merg singură
  • Andrew Tate: Este ultimul avertisment.

Din arest, Andrew Tate continuă să posteze pe Twitter. Într un mesaj recent spune că cine merge nevinovat la închisoare este un erou.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » După o săptămână în arest, Andrew Tate a cerut să fie dus la spital: ce problemă medicală ar fi invocat