Antena Meniu Search
x

"Biblia" fraţilor Tate: "Frate, aia e o carte serioasă". Sunt 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult

Andrew şi Tristan Tate, arestaţi pentru trafic de persoane şi viol, şi-ar fi adunat învăţăturile de viaţă într-o carte de 300 de pagini, plină de sfaturi misogine şi mesaje toxice. O adevărată Biblie în care femeile apar doar ca un mijloc de a face bani. Stenogramele de la dosar dezvăluie modul în care îşi racolau victimele pe care, mai întâi le ademeneau, apoi le şi forţau să se vândă pe Internet pentru ei.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 20:15

"Biblia" fraţilor Tate: "Frate, aia e o carte serioasă". Sunt 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult
- Inquam Photos / Octav Ganea

"Frate, aia e o carte serioasă. E o carte numită 'Biblia Tate', care cuprinde toate postările mele şterse de pe Twitter. Cineva a adunat toată înţelepciunea mea într-o carte numită 'Biblia Tate'", spune Andrew Tate. Sunt 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult. În introducere, Andrew Tate dezvăluie ce-l mână în luptă: distracţia, femeile şi maşinile scumpe. În aşa-zisa biblie apare şi o poză ca o parodie a unei scene biblice. Biblia lui Tate e, de fapt, o colecţie de sfaturi misogine. "Fetele nu au valoare. Poți cumpăra fără număr... Poţi cumpăra câte Bugatti vrei, orice doriți. Diamante. Asta nu inseamna nimic", se arată în carte.

Biblia e plină de mesaje toxice despre ce crede influencerul că-şi doresc femeile. "Ce îşi doresc este un Mercedes negru care să le ia de acasă şi să le ducă la restaurant. Apoi ca tu să plăteşti nota fără să spui cât ai plătit. Ele vor doar ca patul tău să fie mare şi confortabil", se mai arată în carte. "Dacă o femeie vine la mine şi-mi spune: "Andrew, vreau să mă ţii în siguranţă", îmi oferă autoritate, spre binele ei", spune Andrew Tate.

Andrew Tate a mai avut în trecut episoade în care a fost acuzat de comportament violent asupra femeilor. Chiar a fost acuzat că ar fi violat o fată în Marea Britanie, însă dosarul a fost clasat. Poliţia britanică a ştiut despre caz, însă dosarul a fost închis câţiva ani mai târziu pentru că nu ar fi fost probe suficiente. Procurorii din România spun că, potrivit interceptărilor, discuţiile cu fetele urmau un tipar. În primă fază - Andrew Tate juca rolul bărbatului îndrăgostit.

Astfel amăgite, fetele erau apoi obligate să lucreze pentru el. Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de DIICOT de trafic de persoane. Arestate sunt şi două tinere, asistenta lor şi o fostă poliţistă, cu roluri bine definite în organizaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Biblia" fraţilor Tate: "Frate, aia e o carte serioasă". Sunt 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult