Antena Meniu Search
x

O maşină a căzut într-un crater apărut pe şosea, în centrul Capitalei

Ploile înfundă canalizările şi deschid gropi uriaşe în şosele. O maşină de teren a fost aproape înghiţită de un crater adânc.

Vezi și

Ploile înfundă canalizările şi deschid gropi uriaşe în şosele. O maşină de teren a fost aproape înghiţită de un crater adânc, cu diametrul de aproape doi metri, apărut pe o şosea din centrul Capitalei. De vină ar fi ploile torenţiale şi conductele care cedează, una câte una. Angajaţii societăţii de apă au împrejmuit zona, iar trecătorii au fotografiat "minunea".

Suntem în centrul Bucureştiului. Pe strada Spritu Haret, în jurul prânzului, a apărut un crater uriaş. S-a surpat asfaltul sub greutatea unei maşini de teren care trecea pe stradă. 

În timp ce unii munceau să tragă maşina afară din craterul-gigant, alţii se minunau. Şi fotografiau. Imediat, circulaţia în zonă a fost restricţionată. Echipele de intervenţie ale companiei de apă şi canal s-au prezentat la datorie. Oricum, pe stradă nu se mai putea trece. 

În ultimele zile, în Capitală, ploile au depăşit şi 30 de l/mp în numai două ore. Conductele vechi au cedat Şi probabil asta s-a întâmplat şi acum. 

Nu este pentru prima dată când drumurile devin pericol public pentru şoferi. Anul trecut, într-o intersecţie din centrul Capitalei, a apărut brusc o groapă chiar şi mai mare decât cea de astăzi. 

Se întâmplă însă şi peste hotare. În Italia, din acelaşi motiv, un camion a fost înghiţit cu totul de drum iar în China, un scuterist a căzut pur şi simplu, până să-şi dea seama de groapa imensă formată în şosea chiar în faţa lui. Solul s-a înmuiat excesiv şi în Australia, acolo unde pământul s-a crăpat pe o distanţă de zeci de metri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O maşină a căzut într-un crater apărut pe şosea, în centrul Capitalei