Antena Meniu Search
x

Sute de români, în calea uraganului Irma care a lovit insulele Caraibe. Familia unui român nu reuşeşte să ia legătura cu bărbatul

Trei români au fost daţi dispăruţi. După mai bine de 10 ore, soţia unuia dintre ei a confirmat că sunt bine. Ai noştri erau pe insula St. Marteen, măturată de uragan cu 300 de kilometri pe oră. Mai există însă un al patrulea român despre care nu se ştie nimic.

Vezi și

Este disperare printre rudele românilor aflaţi în vacanţă sau la muncă în Caraibe, după ce uraganul Irma lovit mai multe insule. Trei români au fost daţi dispăruţi. După mai bine de 10 ore, soţia unuia dintre ei a confirmat că sunt bine. Ai noştri erau pe insula St. Marteen, măturată de uragan cu 300 de kilometri pe oră. Mai există însă un al patrulea român despre care nu se ştie nimic.

Irma a adus iadul în paradisul din Caraibe. Uraganul s-a îndreptat cu o forţă năucitoare spre insula Saint-Martin. Acolo munceau cei trei români. Soţia lui Sebastian a vorbit cu el, înainte ca ochiul uraganului să se apropie.

Dar imediat, în zonă, n-a mai fost nici lumină şi nici semnal la telefon. În ţară disperarea a crescut de la o oră la alta. Abia dimineaţă, femeia a reuşit să ia legătura cu el şi a liniştit-o că e bine. La fel ar fi şi ceilalţi doi colegi de muncă. Între timp, rudele unui alt român aşteaptă cu disperare veşti.

Români sunt însă şi în alte zone ameninţate de uragan. În Miami, regizorul Alex Ceauşu se pregăteşte. Hotelul în care stă a fost baricadat deja cu obloane.

ALEX CEAUŞU, regizor:

Se aude că Irma ar lovi Florida duminică şi şanse ca eu să pot să zbor vineri sunt cam 1%. Posibil să se închidă aeroportul.

De altfel, rafturile magazinelor au fost golite. Oamenii rămaşi pe insulă să înfrunte uraganul şi-au făcut provizii. O româncă a postat imagini cum rar au mai văzut cei de acolo.

"Nu mai era apă îmbuteliată nicăieri în cartier, cozi lungi la pâine, benzină, placaje şi la punctele de distribuire a sacilor cu nisip."

Potrivit autorităţilor, în acest moment ar fi sute de români în Caraibe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Sute de români, în calea uraganului Irma care a lovit insulele Caraibe. Familia unui român nu reuşeşte să ia legătura cu bărbatul