Antena Meniu Search
x

Video "E dubios". Ipoteze-cheie în cazul bărbatului găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3. A fost descoperit de muncitorii veniți să anvelopeze

Moarte suspectă a unui cetăţean francez, venit de puţin timp la noi în ţară. Bărbatul de 55 de ani a fost găsit fără suflare pe acoperişul unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Era legat la mâini și la picioare şi avea o rană la cap. Poliţiştii cred că este vorba despre o sinucidere atipică, dar nu exclud nici varianta unei crime.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.03.2024, 19:16

Vezi și

Până şi anchetatorii au fost îngroziţi de ce au găsit pe acoperişul imobilului din Bucureşti. Francezul era întins într-o baltă de sânge, legat de mâini, picioare și gât, cu o rană puternică la cap.

Ipoteze-cheie în cazul bărbatului găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3

Bogdan Dinu, reporter Observator: Trupul bărbatului a fost găsit pe acoperișul acestui bloc din sectorul 3 de către muncitorii care anvelopau blocul. Aceștia l-au anunțat, în cele din urmă, pe administrator, care a sunat la 112.

Muncitor: L-am văzut de foarte departe.

Pe acelaşi subiect

În doar câteva minute după apel, au ajuns procurori și de polițiștii de la Serviciul Omoruri.

Administrator: Am sunat la poliție, a venit Poliția, a venit Salvarea. Nu cred că era de multă vreme. Avea la gât o cordelină din asta.

Surse din anchetă spun că, cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis. După ce s-ar fi legat la mâini și la picioare, sfoara cu care a încercat să se spânzure s-a rupt și a căzut de la înălțime. Lângă cadavru, poliţiştii au găsit o sacoșă cu sfoară și bandă adezivă. Iar într-un buzunar era un bon fiscal de la un magazin pe care erau trecute toate obiectele. Totuşi, nu exclud nici varianta unei crime.

Martor: Am văzut mașinile de poliție și alergau. Au mers mai întâi prin gang și apoi au urcat. Vă dați seama că e dubios.

Vecinii îl cunoșteau prea puţin pe bărbatul de 55 de ani care locuia cu chirie de circa o lună.

Cunoștință: L-am mai văzut de două-trei ori. Am mai vorbit cu el, mi-a spus că e francez, nu știa foarte bine română. Mi-a spus că nu e de mult timp aici și sătea aici, în blocul ăsta, în chirie.

Vânzătoare: A venit o dată la cafea cu mai mulți băieți. Știu că a venit un grup de francezi să ia cafeaua.

Unii vecini îşi aduc însă aminte şi de scandaluri în apartamentul în care locuia.

Vecini: Se mai auzeau țipete, urlete. Noaptea, pe la 12. 1.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde specialiştii ar putea stabili cu exactitate cauza morţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "E dubios". Ipoteze-cheie în cazul bărbatului găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3. A fost descoperit de muncitorii veniți să anvelopeze