Antena Meniu Search
x

Video "E în stradă cu un cuțit în mână!" Un traficant de droguri de mare risc, arestat la domiciliu, a băgat spaima într-un cartier din Bârlad

Un traficant de droguri de mare risc, arestat la domiciliu, a băgat spaima, aseară, într-un cartier din Bârlad. Individul a ieşit în stradă, înarmat cu un cuţit, şi a început să ameninţe trecătorii. Ba chiar a zgâriat maşina unui şofer care a avut ghinionul să treacă prin zonă. Bărbatul a fost potolit de poliţişti. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 05.01.2023, 13:26

Vezi și

Seara trecută, un șofer a sunat la 112 spunând că, în timp ce se află cu soția sa în mașină și trecea pe o stradă din Bârlad, a fost atacat de un individ care era înarmat cu un cuțit și care făcea foarte mult scandal. Până să sosească polițiștii la fața locului, un alt bărbat care trecea prin zonă și a văzut tot ce se întâmplă a încercat să îl liniștească, însă nu a reușit.

Tânărul scandalagiu s-a ales cu un alt dosar penal

La fața locului au venit, în cele din urmă, și echipajele de poliție, care și-au dat seama că au de-a face cu o persoană certată cu legea. Mai precis, bărbatul de 30 de ani care făcea scandal în plină stradă fusese plasat în arest la domiciliu, la sfârșitul anului trecut, după ce, în 2021, în timpul unui flagrant, fusese arestat pentru faptul că deține și vindea droguri de mare risc. 

Nu se știe deocamdată ce anume l-a făcut pe individ să recurgă la gestul de ieri, dar pentru ce s-a întâmpat el s-a ales cu un alt dosar penal, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru faptul că nu a respectat arestul la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "E în stradă cu un cuțit în mână!" Un traficant de droguri de mare risc, arestat la domiciliu, a băgat spaima într-un cartier din Bârlad