Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Capitală, bătută în propria casă pentru bani. Momentul în care doi indivizi mascați escaladează gardul și dau buzna în locuință

Caz șocant în Capitală. O femeie a fost bătută în toiul nopții, în propria casă, de doi tineri mascați care i-au cerut bani. Ambii au fost reținuți de polițiștii Capitalei pentru fapta lor, petrecută în luna martie.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 10:40

Vezi și

Polițiștii din Capitală au făcut miercuri două percheziții domiciliare în județul Constanța într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Cei doi tineri au lovit-o pe femeie în mod repetat

În 19 martie 2024, Secția 23 Poliție a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 3, o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni. În urma cercetărilor, s-a stabilit fapta ar fi fost comisă de către doi tineri, cu vârste de 25 și 26 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în 19 martie, în jurul orei 3.30, cei doi tineri, având fețele acoperite, ar fi escaladat gardul, apoi ar fi pătruns într-un imobil din Sectorul 3, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, în vârstă de 56 de ani. Bănuiții ar fi lovit-o, în mod repetat, cu scopul de a o determina să le dea eventuale sume de bani pe care le deține. Ulterior, cei doi ar fi părăsit locuința fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori.

Femeia a necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale

De asemenea, prin agresiunile fizice comise, cei doi i-au provocat victimei leziuni care necesită pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale. În urma perchezițiilor de miercuri au fost ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Totodată, cei doi bănuiți au fost depistați și duși la audieri. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Femeie din Capitală, bătută în propria casă pentru bani. Momentul în care doi indivizi mascați escaladează gardul și dau buzna în locuință