Antena Meniu Search
x

Video ''E un suflet! De ce-i dai viaţă?'' Mama bebeluşului din Prahova, ajuns la spital malnutrit şi deshidratat, mai are acasă doi copilaşi

Caz şocant în judeţul Prahova! Un bebeluş de două luni a ajuns la spital cu malnutriţie şi deshidratare severă, în stop cardio-respirator. Avea trei kilograme la naştere, însă, acum, la două luni de viaţă, cântăreşte doar două. Sunt mai multe anchete care încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu el.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 07:52

Vezi și

Anca Miu, manager Spital De Pediatrie Ploieşti: Este un abuz prin delăsare.

Asta spun medicii care îl au în grijă pe bebeluşul de 2 luni. A ajuns la spital în stare extrem de gravă.  

Anca Miu, manager Spital De Pediatrie Ploieşti: Un copil neglijat, un copil care, după părerea mea, nu a fost hrănit corespunzător, de vreme ce greutatea la naştere a fost de 3 kg şi acum, la 2 luni, are 2 kg. Cu leziuni tegumentare extrem de grave, cu plăgi supra-infectate. Pare că nu a fost spălat, igenizat acest copil. 

Medicii au reuşit să-l stabilizeze, însă starea lui e în continuare gravă. 

Pe acelaşi subiect

Anca Miu, manager Spital De Pediatrie Ploieşti: Iniţial a fost intubat copilul, şi pus pe ventilator. Acum este detubat, respiră singurel. Este dependent de oxigen, întradevăr.

Mama bebeluşului se contrazice în declaraţii

Primele semne de întrebare au apărut în cabinetul medicului de familie. 

Anca Miu, manager Spital De Pediatrie Ploieşti: Diagnostic foarte clar: manutriţie, cu casexie, insuficienţă respiratorie, că era şi foarte răcit.

Starea gravă în care a ajuns copilul la spital a determinat autorităţile să deschidă anchete. 

Emil Drăgănescu,subprefect Prahova: Ne-am autosesizat, constituit o comisie mixtă de verificare.

Corina Nicola, purtător de cuvânt DGASPC Prahova: Colegii mei s-au deplasat deja în teren, la domiciliul familiei, şi realizează evaluarea din toate punctele de vedere. 

E anchetă internă şi la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, în condiţiile în care mama copilului spune că ar fi mers acolo dar nu a fost primită. Conducerea unităţii se apără, spunând că a verificat inclusiv camerele de supraveghere. 

Constanţa Văleanu: La ora la care afirmă mama că a fost nu am vizionat prezenţa dumneaei sau a unui copil.

Oamenii din Radila, localitatea din care e familia copilului, sunt îngroziţi. Familia mai are acasă doi copii, de 2 şi 3 ani. 

"Doamne fereşte! Dar cum să-l laşi? E un suflet şi ăla! De ce-i dai viaţă dacă îl chinuieşti?"

"Dacă mi l-ar da mie, l-aş lua eu să-l cresc!"

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ''E un suflet! De ce-i dai viaţă?'' Mama bebeluşului din Prahova, ajuns la spital malnutrit şi deshidratat, mai are acasă doi copilaşi