Antena Meniu Search
x

Un bebeluș de un an a murit deshidratat, după ce a rămas singur în casă. Mama lui decedase cu câteva zile în urmă

Un bebeluș de doar an a murit din cauza deshidratării, după ce a rămas blocat singur în casă pentru câteva zile la rând, după ce mama lui a murit.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 14:24

Copilul ar fi supraviețuit două până la trei zile după moartea mamei sale
Un bebeluș de un an a murit deshidratat, după ce a rămas blocat în casă. Mama lui decedase cu câteva zile în urmă - Facebook

Micuțul Harry Kane și mama sa Natalie au fost găsiți în Whitehaven, Cumbria, la câteva zile după moartea lor. Apropiaţii au înţeles că ceva nu este în regulă când au văzut cu nu mai ajung la cina organizată de un prieten, în ziua de Crăciun, potrivit The Sun.

Acum, o anchetă a dezvăluit că Natalie, în vârstă de 27 de ani, a murit în urma unei supradoze, iar Harry a petrecut cel puțin două zile luptându-se să supraviețuiască. El a cedat în mod tragic efectelor deshidratării.

Femeia a suferit în trecut de dependența de droguri

Potrivit anchetei, că Natalie, în vârstă de 27 de ani, a suferit anterior de dependență de stupefiante și nu avea în urină alte medicamente decât medicamente prescrise de medic, când a fost verificată cu o săptămână înainte de moartea ei.

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, în seara de Ajunul Crăciunului, fostul fotomodel a început să ia alte droguri. Natalie a suferit de depresie pe tot parcursul vieții și a primit sprijin de la servicii, inclusiv Recovery Steps Cumbria și Women Out West, după ce a suferit de dependență de droguri și abuz domestic.

Prietenii și familia care au depus mărturie în anchetă au spus despre ea ca era o mamă iubitoare și devotată a cărei viață se învârtea în jurul copilașului său, Harry. Îl ducea în parc în fiecare zi și nu avea bonă, deoarece își dorea să fie cu el cât de mult putea.

Fratele ei Scott și-a amintit emoția când a povestit despre sarcină și a remarcat că a crescut mult din acel moment. Nimeni nu credea că ea a continuat să ia droguri după nașterea lui Harry. Înainte de moartea ei, ea și-a văzut prieteni și a petrecut ceva timp cu Scott.

În ziua de Crăciun, plănuise să viziteze o altă prietenă, Stacey Hackett, cu Harry, dar femeia a încetat să răspundă la mesaje în seara precedentă. Stacey nu a fost îngrijorată când cei doi nu au apărut, deoarece femeia a crezut că aceasta a rămas acasă pentru a-și petrece Crăciunul cu familia.

Trupul celor doi a fost descoperit pe 30 decembrie, după ce un ofițer a fost trimis la locuința femeii

Pe 30 decembrie, apropiații au început să se îngrijoreze cu privire la faptul că Natalie nu răspundea nimănui la telefon. Un polițist a mers la ea acasă pentru a o verifica însă nu a primit niciun răspuns din partea femeii. El a vorbit cu vecinii, dar oamenii i-au spus nu au văzut-o câteva zile.

Vecinul Nataliei și-a amintit că a auzit apa care curgea de la robinet, dar fără alte zgomote. Ofițerul a primit permisiunea de a intra în casă, care era descuiată, și a descoperit-o pe Natalie întinsă pe jos în sufragerie, lângă cadourile de Crăciun nedeschise. Un paramedic a observat prezența unei substanțe în nas și mai multe sticle care conțineau lichid de brichetă.

Trupul lui Harry a fost găsit apoi în baie. Au fost efectuate autopsiile și se crede că Harry ar fi supraviețuit două până la trei zile după moartea mamei sale, înainte de a ceda efectelor deshidratării.

Ea a fost una dintre cele mai bune mame pe care le-am văzut vreodată. Era atât de iubitoare și grijulie. Ultimul an al vieții ei s-a învârtit în jurul lui Harry”, a declarat fratele femeii, Scott.

Ceea ce nu vom ști niciodată este de ce Natalie a folosit din nou, sau nu, drogurile. S-a descurcat atât de bine, și-a schimbat viața, în mod clar nu a abuzat de heroină, care era drogul ei preferat. Natalie Kane a murit în casa ei la o oră necunoscută între 24 și 25 decembrie, după ce a cedat efectului inhalării voluntare de butan. Harry a murit ca urmare a deshidratării, care a rămas singur după moartea mamei sale”, a declarat medicul legist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bebeluș de un an a murit deshidratat, după ce a rămas singur în casă. Mama lui decedase cu câteva zile în urmă