Antena Meniu Search
x

"Ea a murit acolo şi el aici". Filmul tragediei din Gorj, unde o mamă şi fiul ei au fost spulberaţi de un vitezoman. Femeia îşi sărbătorea onomastica

Tragedie în Gorj! Un vitezoman a omorât o mamă şi pe fiul ei chiar în faţa casei. Cei doi se întorceau de la Biserică şi se pregăteau s-o sărbătorească pe femeie de ziua onomastică. Un individ de 24 de ani i-a ucis pe loc. Imaginile si informaţiile au puternic impact emoţional.  

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 20:17

Accidentul cumplit a avut în această dimineaţă în localitatea Cocorova din Gorj. Victimele, un bărbat de 51 de ani şi mama lui de 68 de ani, veniseră de la biserică. Se pregăteau să o sărbătorească pe femeie care poartă numele Ioana. 

Şoferul a pierdut controlul volanului si i-a lovit în plin

Au apucat doar să parcheze pe podeţul din faţa casei şi să coboare din maşină când un şofer a pierdut controlul volanului si i-a lovit în plin. Martorii spun că individul conducea cu viteză şi a încercat să evite un grup de pietoni care mergea pe marginea drumului. A intrat pe contrasens şi a spulberat totul în cale. Mai întâi l-a lovit pe  bărbat, apoi maşina celor doi, pe care a proiectat o în femeie. 

Rudă: Când veniră acasă, să golească plasele din portbagaj, ală când a venit a dat cu maşina peste ei.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Avea viteză?

Rudă: Păi a avut băiatul ală cred că 80 la oră.

"O tragedie ieşită din comun"

Ion Bîrcă, primar Turburea: Este şi o curbă acolo şi neglijenţa asta... nici nu ştiu ce să mai zic. O tragedie ieşită din comun. Sunt oameni cu credinţă în ei, oameni care au muncit, numai ce ieşiseră la pensie. 

Oana Popescu, IPJ Gorj: Un bărbat, în vârstă de 24 de ani din comuna Căpreni, judeţul Gorj în timp ce conducea un autotorism pe drumul comunal 48, Cocorova, din direcţia localităţii Bulbuceni spre Poiana ar fi pătruns pe contrasens acroşând un pieton şi un autotorism care se afla parcat. 

Ambulanţe şi un elicopter, chemate în ajutor

Mai multe ambulanţe şi un elicopter au fost chemate în ajutor. 

Rudă: Ea a murit acolo şi el aici. 

Florin Chisim, ISU Gorj: Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa imediat de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat şi un elicopter SMURD. Din păcate, eforturile echipajelor de intervenţie au fost fără succes. 

Şoferul vinovat a scăpat cu câteva zgârieturi

Şoferul vinovat era în maşină cu mama lui. Cei doi au scăpat cu câteva zgârieturi. Bărbatul a fost testat, dar nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii i-au deschis dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ea a murit acolo şi el aici". Filmul tragediei din Gorj, unde o mamă şi fiul ei au fost spulberaţi de un vitezoman. Femeia îşi sărbătorea onomastica