Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este fata ucisă de urs pe traseul Jepii Mici. Diana avea 19 ani şi în luna iunie absolvise liceul

Diana şi-a găsit sfârşitul pe traseul montan Jepii Mici din Bucegi. Tânăra de 19 ani, mare iubitoare a muntelui, a fost atacată de urs sub privirile îngrozite ale iubitului său. Sălbăticiunea a ieşit dintre copaci şi a prins-o pe fată de picior. 

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 14:11

Tragedia s-a produs marţi, în jurul prânzului. Cel care a cerut ajutorul autorităţilor a fost chiar iubitul fetei. Băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că pe traseul montan Jepii Mici, un urs s-a năpustit asupra partenerei sale. Salvamontiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe băiat în stare de şoc. A fost coborât în siguranţă în staţiunea Buşteni, ulterior fiind preluat de poliţişti. 

În sprijinul salvatorilor montani a fost trimis şi un elicopter SMURD. După câteva minute de căutări, în pârâul care separă două stânci, la 120 de metri adâncime, salvamontiştii observă bucăţi din hainele fetei. "A fost contratimp, pentru că apelul iniţial a venit drept persoană şi atacată de urs şi ne-am grăbit foarte tare", explică Sergiu Frusionoiu, coordonator Salvamont Bușteni.

Cine este fata ucisă de urs pe Jepii Mici

Vezi și

Abia după ce sălbăticiunea a fost ucisă, salvamontiştii au putut recupera trupul fără viaţă al victimei. Zona în care s-a petrecut tragedia este cunoscută ca fiind una în care urşii îşi fac frecvent apariţia. Salvamontiştii spun însă că acest exemplar era extrem de agresiv.

Cunoscuţii victimei sunt cutremuraţi în urma veştii tragediei. O vecină povesteşte că tânăra provenea dintr-o familie bună şi că era o fată extrem de cuminte şi frumoasă. Diana avea 19 ani şi era din Iaşi. Tânăra era pasionată de fotografie şi tocmai absolvise liceul. Când ar fi trebuit să-şi întindă aripile, destinul i-a fost curmat brusc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 59 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că după alegerile din acest an vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Ea este fata ucisă de urs pe traseul Jepii Mici. Diana avea 19 ani şi în luna iunie absolvise liceul