Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ursul care a ucis o tânără de 19 ani pe traseul Jepii Mici a fost omorât. Animalul i-ar fi atacat de mai multe ori pe salvatori

Ursul care, marţi după-amiază, a atacat o tânără de 19 ani pe care ucis-o, pe un traseu din Masivul Bucegi, a fost împuşcat. Decizia a fost luată în condiţiile în care animalul i-a atacat de mai multe ori pe salvatorii care încearcă recuperarea cadavrului fetei.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 21:00

- Profimedia

Echipa de intervenţie constituită în baza legislaţiei în vigoare a omorât ursul care, marţi după-amiază, a atacat şi târât în pădure o tânără de 19 ani al cărei trup neînsufleţit a fost găsit, sfâşiat, într-o prăpastie de pe marginea traseului Jepii Mici au declarat pentru News oficiali ai Inspectoratului de Jandarmi Prahova. 

Ursul a fost omorât

Decizia de eliminare a ursului a fost luată în condiţiile în care animalul i-a atacat în mai multe rânduri pe salvatorii care au coborât în prăpastie pentru a recupera cadavrul tinerei ucise de animal. 

Articolul continuă după reclamă

Marţi seară, Salvamont Prahova a anunţat că misiunea de recuperare a trupului tinerei s-a încheiat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Ursul care a ucis o tânără de 19 ani pe traseul Jepii Mici a fost omorât. Animalul i-ar fi atacat de mai multe ori pe salvatori