Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra de 19 ani atacată de urs pe traseul Jepii Mici a fost găsită moartă. Iubitul fetei: "Am văzut cum a luat-o și a târât-o după el"

O tânără de 19 ani a fost atacată de un urs pe traseul Jepii Mici, sub privirile îngrozite ale iubitului său. Din spusele lui, animalul apucat-o pe fată și a târât-o după el până a dispărut din raza vizuală a băiatului.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 19:38

Update: Turista atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă a fost găsită moartă.

O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, în urmă cu puțin timp, au coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani. 

Potrivit Jandarmeriei Prahova, două apeluri la 112 au semnalat marți că o femeie a fost atacată de urs pe traseul Jepii Mici. Victima este căutată de salvamontiști, jandarmi și de elicopterul SMURD Brașov. "În urma a două apeluri 112, prin care se semnala faptul că o persoana de sex femeiesc este atacată de urs pe traseul Jepii Mici, o patrulă de jandarmi montani s-a deplasat în zona indicată", a transmis Jandarmeria Prahova.

Vezi și

Tânără de 19 ani, atacată de urs pe traseul Jepii Mici

Pe acelaşi subiect

Conform reprezentanților instituției, a fost identificat unul dintre apelați, un bărbat care se află în afara oricărui pericol.

"Din discuțiile cu acesta se pare ca persoana de sex femeiesc a fost târâtă de urs într-o zonă unde acesta nu a mai putut vedea ce se întâmplă cu victima", susțin jandarmii.

Din primele informaţii, tânăra de 19 ani se afla în drumeţie alături de iubitul ei când a apărut ursul. El a fost cel care a sunat disperat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că animalul a înşfăcat-o şi a plecat cu ea. 

Echipaje de jandarmi și salvamontiști încearcă să găsească femeia pentru a îi acorda ajutor. Se pare că ar fi fost aruncată de urs într-o râpă.

ISU Prahova anunță că la intervenția participă și elicopterul SMURD Brașov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânăra de 19 ani atacată de urs pe traseul Jepii Mici a fost găsită moartă. Iubitul fetei: "Am văzut cum a luat-o și a târât-o după el"