Antena Meniu Search
x

Video Ea este tânăra de 19 ani care a pierit în accidentul cumplit din Capitală. Ioana a murit nevinovată, după ce maşina condusă de iubitul drogat s-a răsturnat

Tânărul şofer, care şi-a ucis prietena după ce s-a urcat drogat la volan, a fost lăsat liber după accident. Tragedia a avut loc chiar în ziua de Crăciun, în sectorul 1 al Capitalei. Fata de 19 ani era pe scaunul din dreapta. Maşina a lovit două autoturisme parcate, apoi s-a rostogolit. Însă, la audieri, şoferul a dat vina pe un motociclist care i-ar fi tăiat calea. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.12.2022, 15:29

Vezi și

În funcţie de concluziile anchetei, şoferul riscă până la 5 ani de închisoare. Maşina a fost ridicată de la locul accidentului şi urmează să fie expertizată. În acest fel, procurorii vor afla cu exactitate cu ce viteza se afla şoferul sau dacă este vorba despre o defecţiune tehnică.

Bărbatul în vârstă de 19 ani, un tânăr cu puţină experienţă ca şofer, va fi cercetat în stare de libertate. Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost ridicate de poliţişi şi urmează să fie analizate, fiind o probă importantă în anchetă. Este anchetă atât pentru ucidere din culpă, cât şi conducere sub influenţa droguruilor. 

Filmul accidentului în care tânăra de 19 ani a murit nevinovată

Accidentul s-a petrecut pe o şosea din Nordul Capitalei. Tânărul de 18 ani s-a urcat în maşina de lux împreună cu o prietenă cu un an mai mare. Din motive încă necunoscute a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate pe trotuar. Impactul a fost teribil. 

Pe acelaşi subiect

"Eram în casă când am auzit bubuitura. Am auzit o bubuitură puternică."

"Cică a ieşit un motocilst în faţa lui. A vrut să iasă să facă stânga, aici au ei un service. Ăla a venit atât de tare încât n-a putut să pună frână, l-a evitat pe contrasens şi a intrat în bordură şi s-a răsturnat."

Partea din faţă a maşinii a fost complet distrusă. Capota s-a îndoit ca o foaie de hârtie, iar parbrizul şi geamurile s-au făcut praf.

"Este o fată foarte tânără şi moartă. Eu cred că avea peste sută."

Şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ea este tânăra de 19 ani care a pierit în accidentul cumplit din Capitală. Ioana a murit nevinovată, după ce maşina condusă de iubitul drogat s-a răsturnat