Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru o tânără de 19 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, în Capitală. Șoferul de 18 ani, testat pozitiv la droguri

Un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate, în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, o tânără de 19 ani a murit. Potrivit primelor informaţii, tânărul era drogat. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 17:26

Accident mortal în Capitală
Accident mortal în Capitală

O adolescentă a murit, duminică, în urma unui accident rutier în Sectorul 1 al Capitalei, după ce şoferul de 18 ani a pierdut controlul volanului,  s-a răsturnat şi a lovit două autovehicule parcate pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești. 

Potrivit oamenilor legii, tânărul aflat la volan a fost testat pozitiv la opiu. 

Ce spun polițiștii

Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Pe acelaşi subiect

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat    pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sfârșit tragic pentru o tânără de 19 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, în Capitală. Șoferul de 18 ani, testat pozitiv la droguri