Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în care o tânără de 19 ani a murit nevinovată, în Capitală. Martorii susțin că un motociclist i-ar fi tăiat fața șoferului

Tragedie pe o şosea din Capitală în ziua de Crăciun. O tânără de 19 ani a murit, după ce prietenul său, cu un an mai mic, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. Poliţiştii au aflat că acesta consumase droguri înainte să se urce la volan.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.12.2022, 19:58

Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe o şosea din Nordul Capitalei. Tânărul de 18 ani s-a urcat în maşina de lux împreună cu o prietenă cu un an mai mare. Din motive încă necunoscute a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate pe trotuar. Impactul a fost teribil. Prietena care îl însoţea a murit. În zadar s-au chinuit medicii s-o salveze. 

MartorEram în casă când am auzit bubuitura şi n-am ieşit imedoat. Am auzit o bubuitură puternică. 

Martor: Cică a ieşit un motocilst în faţa lui. A vrut să iasă să facă stânga, aici au ei un service. Ăla a venit atât de tare încât n-a putut să pună frână, l-a evitat pe contrasens şi a intrat în bordură şi s-a răsturnat. A fost şi vina motocilistului că trebuia să se asigure de două ori înainte. I-a luat faţa, el s-a pierdut la volan.

Mașina, complet distrusă

Pe acelaşi subiect

Partea din faţă a maşinii este complet distrusă. Capota maşinii s-a îndoit ca o foaie de hârtie, iar parbrizul şi geamurile sunt făcute praf. 

Martor: Este o fată foarte tânără şi moartă. Oricum se circulă foarte mare viteză pe bulevardul acesta. 

Martor: Se circulă cu o viteză, ferească sfântul. Ieşeam seara cu căţeluşa noastră pe bulevard. Eu cred că peste sută. 

Şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. Poliţiştii au deschis o anchetă şi trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. 

Anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz

Anchetatorii trebuie, din acest punct, să pună probele cap la cap pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. Mașina va fi ridicată de la locul accidentului pentru a fi expertizată și, tot în acest fel, polițiștii vor afla cu ce viteză circula șoferul.

Și imaginile de pe camerele de supraveghere vor fi ridicate pentru a fi analizate. De asemenea, vor fi analizate și probele de sânge ale șoferului pentru că anchetatorii să se lămurească ce a consumat înainte de a se urcă la volan.

Rezultatele autopsiei sunt, de asemenea, importante în anchetă procurorilor. Trupul fetei a fost ridicat de legiști și dus la Institutul de Medicină Legală. Vorbim așadar de o întreagă anchetă în desfășurare, pentru ucidere din culpă, dar și pentru conducere sub influența drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care o tânără de 19 ani a murit nevinovată, în Capitală. Martorii susțin că un motociclist i-ar fi tăiat fața șoferului