Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care autocarul cu 47 de turiști greci este strivit de limitatorul de înălțime. Impactul violent, filmat de camere

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care autocarul loveşte limitatorul de înălţime de la Pasajul Unirii. Din imagini se poate observa cum şoferul grec vine pe prima bandă, în timp ce unitatea de aer condiţionat loveşte bara metalică în plin. Imediat în spate se face coadă de maşini, iar oamenii se strâng în jur pentru a vedea ce se întâmplă. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 13:55

Vezi și

Au apărut imaginile cu momentul în care autocarul cu cei 47 de pasageri greci loveşte limitatorul de la Pasajul Unirii. Impactul a fost atât de puternic încât un bărbat a murit. Şoferul este cercetat în libertate şi a fost lăsat să plece acasă. A văzut semnul de interzis pentru autocar şi a frânat, dar bara a strivit unitatea de aer condiţionat, potrivit declaraţiilor făcute de acesta în faţa anchetatorilor.

Filmul accidentului de la Pasajul Unirii

Potrivit presei din Grecia, oamenii plătiseră 165 de euro pentru un city-break de Crăciun în Bucureşti, în perioada 22-26 decembrie. Ar fi trebuit să viziteze Palatul Parlamentului, Patriarhia, centrul Capitalei şi Muzeul Satului. Iar în ziua de Crăciun ar fi trebuie să se distreze la Peleş, Bran şi Braşov. 

După ce au intrat in Capitală, în drum spre hotel, autocarul a ajuns pe Bulevardul Tineretului dinspre Bulevardul Mărăşeşti şi apoi, a intrat pe banda care duce spre pasaj. Din cei 47 de oameni care erau în autocar, patru au fost prinşi între fiare. 

Şase minute mai târziu, la 13:29 au început să ajungă ambulanţele.Zeci de echipaje au fost mobilizate pentru intervenţie, iar la scurt timp a ajuns şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Un bărbat nu a putut fi salvat. A murit în drum spre spitalul Floreasca. În total, 24 de oameni au fost răniţi, iar ambulanţele i-au dus la patru spitale din Capitală. O femeie este în stare critică. Ceilalţi turişti au fost duşi la hotel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care autocarul cu 47 de turiști greci este strivit de limitatorul de înălțime. Impactul violent, filmat de camere