Antena Meniu Search
x

Edi a pus capul pe şine, la Arad, ca să-şi dovedească iubirea. Avea 21 de ani şi a murit unde se juca, în copilărie

Edi a pus capul pe şine, la Arad, ca să-şi dovedească iubirea. Avea 21 de ani şi a murit unde se juca, în copilărie. În urma lui au rămas multe semne de întrebare şi un ocean de lacrimi şi durere.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2019, 10:19

Edi a pus capul pe şine, la Arad, ca să-şi dovedească iubirea. Avea 21 de ani şi a murit unde se juca, în copilărie. În urma lui au rămas multe semne de întrebare şi un ocean de lacrimi şi durere.

O sinucidere teribile a şocat Aradul, luni, la prânz, când Edi, un tânăr de doar 21 de ani, a pus capul pe şine, la Podul Roşu, în micălaca, iar mecanicul de tren nu a mai putut evita nenorocirea. Tânărul a fost efectiv decapitat. A vea căştile pe urechi şi era live pe facebook, cu telefonul pus alături pe o piatră. 

Prietenii sunt înmărmuriţi de gestul pe care l-a făcut Edi, nu se aşteptau la aşa ceva din partea lui. Însă tânărul suferea din dragoste, din câte se înţelege din mesajul postat de unul dintre apropiaţii lui.

"Edi Prodan, fratele meu drag chiar nu pot vorbi nu pot dormi nu pot face nimic spun ceea ce simt acum, stau de 2 ore si fumez incontinuu tigara dupa tigara si nu cred ca esti tu si culmea ne jucam acum 9-10 ani la podu rosu exact in locul unde ai ales sa pleci din lumea asta Edi, chiar nu pot crede asa ceva te-am sunat astazi de 3 ori cu gandul ca raspunzi si mă faci retard mintal tiam scris pe mess ne-am vazut acuma cateva zile si miai spus ca esti ok chiar am ras am glumit, Edi eu sincer sunt terminat fizic, psihic, spiritual nu mai pot face nimic nu te-am crezut in stare de asa ceva niciodata doresc doar ca aceea durere sa fi disparut acuma sa fi linistit si impacat nu merita sa ii dovedești asa ceva aceasta faptă nu se face frate niciodata sa dovedești ca ai iubit pe cineva doresc si ca aceea durere ce ai avut-o sa se intoarca de 999.999.999 persoanei care tia provocato, iti doresc un drum cat mai lin spre ceruri spre o nouă viata fara durere si chin iti doresc doar liniște unde esti acum Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace fratele meu efectiv mi-ai rupt o bucată de suflet din mine cu plecarea ta!!!😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺 Vei ramane in inima mea pentru totdeauna frate Prodanel!💔💔💔🖤🖤🖤.", a scris Andrei.

Edi era student la medicină la Universitatea de Vest din Timişoara şi mai avea doi fraţi. Sute de mesaje de durere curg pe Facebook, după sinuciderea şocantă a băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Edi a pus capul pe şine, la Arad, ca să-şi dovedească iubirea. Avea 21 de ani şi a murit unde se juca, în copilărie