Antena Meniu Search
x

Ediţie fantastică la Superbingo Metropolis!

Superbingo Metropolis a marcat prima zi din această lună cu o ediţie fantastică. Premii în valoare de 3 milioane de euro au ajuns la jucători.

Vezi și

 Superbingo Metropolis a marcat prima zi din această lună cu o ediţie fantastică. Premii în valoare de 3 milioane de euro au ajuns la jucători. Şi de această dată oamenii şi-au făcut loc în garaj pentru maşini noi.

Luna Iunie a început cu o ediţie de poveste la Superbingo Metropolis. Telespectatorii au fost întâmpinaţi de personaje din basme care au acordat o mulţime de premii.

Ca în fiecare sfârşit de săptămână, lista câştigătorilor a fost lungă. Peste 300 de extrageri au avut loc în emisiune. Cei mai norocoşi participanţi au pus mâna pe sume enorme şi se pot gândi deja la cele mai frumoase vacanţe. Surprize şi mai mari vă aşteaptă pe parcursul verii.

Cu talonul răzuibil câşitgaţi pe loc un premiu de 100 de lei, o serie de cartoane albastre, o lună de acces la distracţia oferită de Antena Play sau un cod alphanumeric cu care aveţi şansa la premiul saptamanal de 10.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ediţie fantastică la Superbingo Metropolis!