Antena Meniu Search
x

Eduard, tânărul de 25 de ani din Roman dat dispărut, a fost găsit înecat

Trupul lui Eduard Gheorghian, tânărul de 25 de ani din Roman dat dispărut pe data de 2 iunie, a fost găsit joi seară în zona microhidrocentralei de pe râul Moldova. Acesta plecase de la domiciliu pe data de 30 mai și nu mai revenise.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 23:41

Tânăr găsit înecat în râul Moldova, din Roman
Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani, fusese dat dispărut pe data de 2 iunie - captură video TV Roman / ziarulderoman.ro

Trupul lui Eduard Gheorghian, tânărul de 25 de ani din Roman dat dispărut pe data de 2 iunie, a fost găsit joi seară în zona microhidrocentralei de pe râul Moldova. Plecase de acasă pe 30 mai și nu s-a mai întors.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au fost alertați de către personalul microhidrocentralei că, pe lângă puntea spre Cotu Vameș, a fost zărită o persoană plutind în apă. 

În jurul orei 20:30, militarii au intervenit cu o barcă pneumatică, de unde au preluat trupul neînsuflețit al bărbatului. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia pentru stabilirea cauzelor care au dus la deces. Un video postat de TV Roman arată momentul intevenției pompierilor militari.

Eduard Gheorghian a dispărut de acasă pe data de 30 mai 2019. Trei zile mai târziu, mama acestuia, în vârstă de 51 de ani, a sunat la autorități, pentru a solicita ajutor.

Tânărul a fost căutat zile în șir de Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Eduard, tânărul de 25 de ani din Roman dat dispărut, a fost găsit înecat