Antena Meniu Search
x

Video El este motociclistul omorât azi-noapte, în București. Mario a sfârșit la doar 21 de ani, spulberat de un șofer beat și drogat

Un motociclist în vârstă de doar 21 de ani a fost ucis, azi-noapte, în Capitală într-un grav accident de circulaţie. La volanul maşinii care l-a spulberat era un şofer beat şi drogat. Impactul a fost extrem de violent, iar tânărul care circula regulamentar s-a stins din viață inainte ca medicii să sosească la fața locului. Şoferul a fost dus la audieri şi - cel mai probabil - va fi reţinut. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 13.10.2023, 13:47

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6. În urma impactului, motociclistul nu a mai avut nici o şansă. Tânărul implinise 21 de ani chiar luna trecută și abia luase permisul.

Eduard Marin, reporter Observator: Șoferul mașinii este cel care nu i-a acordat prioritate motociclistului și l-a izbit în plin. 

O asistentă medicală care era în zonă a încercat să-i acorde primul ajutor tânărului, însă era deja prea târziu. La aflarea veştii, imediat la faţa locului a venit şi mama băiatului, sfâșiată de durere.

"Eu stau în zonă, nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa ceva aici", spune un tânăr. "A avut viteză și motocilsitul, și neatenție, asta e", mărturisește un altul.

Pe acelaşi subiect

Șoferul era băut și drogat cu amfetamină

Fără să se gândească că ar putea provoca o tragedie, şoferul inconştient s-a urcat la volan deşi băuse înainte. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,68 mg alcool pur in aerul expirat. Însă asta n-a fost tot.

Eduard Marin, reporter Observator: În urma testării cu aparatul drugtest, șoferul a ieșit pozitiv la amfetamină și a fost adus de polițiști la sediul INML pentru probe de sânge.  

"La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22:25, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație pe Drumul Taberei. Conducătorul unei autovehicul, în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe aleea de legătură dinspre Str. Pravăț către Drumul Taberei, la intersecția cu Drumul Taberei, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Drumul Taberei. 

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motociclu, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație", au transmis polițiștii bucureșteni.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă și va ajunge la închisoare, conform legii Anastasia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » El este motociclistul omorât azi-noapte, în București. Mario a sfârșit la doar 21 de ani, spulberat de un șofer beat și drogat