Antena Meniu Search
x

Video El este principalul suspect în cazul dublei crime din Manoleasa. Era căutat de sâmbătă, când o mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă incendiată

Supectul principal în cazul dublei crime din Botoşani a fost prins şi reţinut. Bărbatul era căutat de oamenii legii de sâmbătă, atunci când cele două victime, o mamă şi fiica ei de 14 ani, au fost găsite fără viaţă, într-o casă incendiată. 

de Angela Bertea

la 07.11.2023, 15:07

Vezi și

Suspectul principal a fost reținut azi noapte de către polițiști. Este vorba despre un bărabt în vârstă de 37 de ani, un nepot mai îndepărat al femeii ucise.  

Anchetatorii încearcă acum să identifice care a fost motivul ce ar fi dus la comiterea dublei crime. Mai mult, au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. 

Inițial, bănuit pentru comiterea faptelor a fost soțul femeii, însă, în urma investigațiilor, indiciile au dus spre bărbatul de 37 de ani. De altfel, la locuința acestuia au avut loc mai multe percheziții, în urma cărora au fost identificate probe. De asemenea, au fost ridicate obiecte contondente ce vor fi expertizate. La acest moment, tânărul reținut are calitatea de suspect în acest caz și este cercetat pentru omor calificat.

Pe acelaşi subiect

Filmul tragediei din Manoleasa

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, o femeie de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită din comuna Manoleasa. O femeie a observat fum ieşind din locuință şi a alertat vecinii. Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. În prima fază, s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic.

Poliţiştii au descoperit apoi că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă. Inițial, soțul femeii a fost principalul suspect. Acesta a susținut însă tot timpul că este nevinovat. Bărbatul a declarat că soţia şi-a luat fiica şi a plecat de acasă acum o săptămână, fără nicio explicaţie. După câteva zile, au fost găsite moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » El este principalul suspect în cazul dublei crime din Manoleasa. Era căutat de sâmbătă, când o mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă incendiată