Antena Meniu Search
x

El este SUSPECTUL în cazul asasinatului de la Oradea. O tânără de 24 de ani a fost găsită ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP într-un BMW. Bărbatul, dat în urmărire naţională

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor a anunţat, miercuri seară, că suspectul acuzat că a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani, pe care a împuşcat-o în cap, a fost identificat, fiind un bărbat de 38 de ani, din Oradea, dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor a anunţat, miercuri seară, că suspectul acuzat că a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani, pe care a împuşcat-o în cap, a fost identificat, fiind un bărbat de 38 de ani, din Oradea, dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea, este căutat de către poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi cu omologii lor din Ungaria.

Citeşte şi ASASINAT BRUTAL la Oradea. Tânără găsită ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP într-un BMW, pe malul râului Criş. A fost identificat UCIGAŞUL!

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Pe acelaşi subiect

Victima şi criminalul au fost iubiţi până în urmă cu două săptămâni, însă tânăra s-ar fi despărţit de el pentru că o teroriza. Criminalul ar fi insistat să-l primească înapoi. Asasinul este încă în libertate.

Citeşte şi DESTIN TRAGIC! Victima oribilei CRIME de la Oradea vorbea despre URĂ ŞI MÂNIE în ultima postare de pe Facebook (FOTO)

"Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se arată în comunicatul Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor.

Potrivit sursei citate, în acest caz se fac ample cercetări şi investigaţii de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citeşte şi Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

Tânăra a fost răpită din faţa casei, după ce partenerul ei a fost împuşcat, şi a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism, în jurul orei 14,30, pe un teren viran din apropierea căii ferate din cartierul orădean Ioşia, la iesirea din Oradea spre Satu Mare, zona industriala a orasului, vizavi de CET1.

Conform unor surse, tânăra este fiica unui fost poliţist, iar bărbatul care a fost împuşcat de asasin era un prieten de familie.

Agresorul a așteptat-o pe femeie sa iasă din complexul de locuințe de pe strada Barcăului cu un buchet de flori. Văzând că aceasta vine însoțită s-a iscat un scandal în urma căruia a scos pistolul și a tras după bărbat. Unul dintre gloanțe a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau să se deplaseze. Împușcat în umăr, rănitul a luat-o la fugă pe strada Barcăului și apoi pe strada Carașului, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil.

Conform informațiilor, imediat după incident suspectul a luat femeia cu forța și a fugit de la locul incidentului la volanul unui BMW gri, seria 7.

Citeşte şi UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

Fata locuia de aproximativ un an în complexul de pe strada Barcăului, iar conform vecinilor, veneau mai mulți băieți pe la ea, iar deseori se auzeau certuri. „În urmă cu ceva vreme s-au bătut și o voce feminină striga "nu da la față că se vede", precizează unul dintre vecini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El este SUSPECTUL în cazul asasinatului de la Oradea. O tânără de 24 de ani a fost găsită ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP într-un BMW. Bărbatul, dat în urmărire naţională