Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul care s-a spânzurat într-o pădure, pe malul Prutului. Lilian urma să fie ginere peste o săptămână (Video)

Lilian avea 30 de ani, doi copii şi o iubită cu care urma să-şi unească destinul săptămâna viitoare. Aseară, însă, tânărul a decis să-şi pună capăt zilelor. Tragedia a avut loc în pădurea din localitatea Bosia, judeţul Iași. 

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 15:36

Lilian avea 30 de ani, doi copii şi o iubită cu care urma să-şi unească destinul săptămâna viitoare. Aseară, însă, tânărul a decis să-şi pună capăt zilelor. Tragedia a avut loc în pădurea din localitatea Bosia, judeţul Iași. 

Descoperirea macabră a făcut-o un localnic, puţin după ora 19.00. Omul, care era cu vaca la păscut,în drum spre o poiană cu iarba mai multă a dat peste cadavrul tânărului.

Era dezbrăcat de la brâu în sus, şi, cu ajutorul unor fâșii din tricoul cu care era îmbrăcat, s-a atârnat de craca unui copac.

Articolul continuă după reclamă

Speriat, săteanul a fugit repede în sat şi a sunat la 112. La faşa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, însă medicii nu putet decât să constate decesul.

Lilian Grigoriu urma ca saptamana viitoare să se căsătorească cu cea care i-a fost alături în ultimii 6 ani şi care i-a dăruit doi băieţi, de 3, respectiv 5 ani. 

Nimeni nu își poate explica ce l-a împins pe bărbat la gestul extrem. Cu o zi înaintea tragediei, Lilian a fost la primaria comunei Ungheni unde a depus actele pentru cununie, iar peste o lună urma sa faca si nunta. 

Aseară, însă, a avut o discutie cu viitoarea lui sotie legata de cumpararea rochiei de mireasa si a costumului de ginerica. Pentru ca nu s-au inteles, barbatul s-a urcat in prima masina spre oras si s-a intors seara.

Fiind putin baut, dupa ce i-a spus adio concubinei, a plecat spre o destinatie necunoscuta. 

Avea să fie găsit fără suflare de un consătean, într-o pădure de pe malul Prutului.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » El este tânărul care s-a spânzurat într-o pădure, pe malul Prutului. Lilian urma să fie ginere peste o săptămână (Video)