Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul care şi-a dat foc în faţa unui parc din Buzău! Băiatul a ars ca o torţă după ce s-a stropit cu spirt. Mărturii cutremurătoare

Ieri după-amiază, din motive rămase încă necunoscute, un tânăr și-a dat foc în fața Parcului Crâng din municipiul Buzău, provocându-și arsuri pe 70% din suprafața corpului. 

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 09:31

Ieri după-amiază, din motive rămase încă necunoscute, un tânăr și-a dat foc în fața Parcului Crâng din municipiul Buzău, provocându-și arsuri pe 70% din suprafața corpului. 

Băiatul se zbate acum între viață și moarte la un spital din București, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Potrivit reporterbuzoian.ro, tânărul are 21 de ani şi se numeşte Pascu M.F.

Articolul continuă după reclamă

Băiatul locuiește în Pogonele și lucrează la o firmă de distribuție a ambalajelor.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, ieri, în jurul orei 13:00, tânărul se plimba prin fața Crângului în momentul în care câțiva trecători l-au zărit scoțând o sticlă cu spirt și turnându-și conținutul pe haine. 

Oamenii au intervenit pentru a-l împiedica pe tânăr să-și dea foc, însă a fost prea târziu.

Băiatul s-a aprins ca o torță și, până la venirea pompierilor, a suferit arsuri pe o mare suprafață din corp. 

Un echipaj SMURD l-a transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri, iar de aici, medicii l-au trimis de urgență la un spital din București.

Şansele sale de a rămâne în viață sunt însă minime.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » El este tânărul care şi-a dat foc în faţa unui parc din Buzău! Băiatul a ars ca o torţă după ce s-a stropit cu spirt. Mărturii cutremurătoare