Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu uriaş în Timişoara, intervenţie dramatică a pompierilor. O vulcanizare auto şi alte două imobile, cuprinse de flăcări. (Video)

Un incendiu de proporţii a cuprins două case şi o vulcanizare auto din Timişoara, noaptea trecută. 

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 08:01

Un incendiu de proporţii a cuprins două case şi o vulcanizare auto din Timişoara, noaptea trecută. Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită.​

Şapte maşini de pompieri au ajuns în viteză la faţa locului, însă focul a fost atât de puternic, încât şi vulcanizarea, dar şi mansarda unei case au ars în intregime.

Articolul continuă după reclamă

‘Am fost solicitati pentru un incendiu la o mansarda la o casa de locuit.

La locul interventiei s-au deplasat cadre din Detasamentul 1 si 2 de Pompieri Timisoara cu 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autocisterna, o autoscara, un SMURD, un ofiter si 22 de subofiteri’, au transmis reprezentantii ISU Banat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Intervenţia salvatorilor a fost îngreunată şi din cauza lipsei hidranţilor în zonă.

După două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să lichideze focarele de incendiu. Urmează ca acum să stabilească de la ce a pornit focul.

Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Incendiu uriaş în Timişoara, intervenţie dramatică a pompierilor. O vulcanizare auto şi alte două imobile, cuprinse de flăcări. (Video)