Antena Meniu Search
x

El este tânărul care şi-a înjunghiat soţia în grădiniţa din Bucureşti! Nicoleta şi Marius Botan sunt separaţi şi au împreună doi copii (Video)

Nicoleta Botan luptă pentru propria viaţă după ce soţul ei, Marius Botan, de care era separată, a înjunghiat-o într-o grădiniţă din Bucureşti.

Nicoleta Botan luptă pentru propria viaţă după ce soţul ei, Marius Botan, de care era separată, a înjunghiat-o în această după-amiază, într-o grădiniţă din Bucureşti.

Scena şocantă a avut loc în grădiniţa Funny Land, care se află pe strada Agricultori, în sectorul 2 al Capitalei.

Nicoleta Botan, care este directoarea grădiniţei, era despărţită de soţul ei, Marius Botan, şi chiar avea un ordin de protecţie emis de instanţă.

Marius Botan nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Nicoleta Botan sau de cei doi copii minori ai lor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, însă, bărbatul a încălcat ordinul şi, înarmat cu un cuţit, a intrat în grădiniţa soţiei sale înjunghiind-o de două ori în abdomen.

Medicii veniţi la faţa locului au stabilizat-o pe Nicoleta Botan, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca, acolo unde a intrat direct în sala de operaţie.

Starea femeii este foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire.

Atacatorul, Marius Botan, se află în custodia poliţiei, la această oră fiind audiat de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El este tânărul care şi-a înjunghiat soţia în grădiniţa din Bucureşti! Nicoleta şi Marius Botan sunt separaţi şi au împreună doi copii (Video)