Antena Meniu Search
x

Video El este tânărul ucis fără vină de șoferul căutat pentru viol, în Prahova. Băiatul lucra la Camera Deputaților: ''A urcat la Ceruri prea devreme''

Un accident rutier produs de un bărbat de 43 de ani scoate la iveală o poveste ingrozitoare. Şoferul, căutat de poliţie pentru că ar fi violat o fată de 13 ani, ar fi intrat intenţionat cu maşina pe contrasens. Nu doar el şi-a pierdut viaţa însă. În accident a murit şi un tânăr de 23 de ani, iar un altul de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital. Anchetatorii spun că şoferul vinovat ar fi trimis mai multe mesaje familiei prin care ameninţa că îşi ia viaţa.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 13:56

Vezi și

Imaginile arată cât de violent a fost impactul dintre cele două autoturisme. Motorul uneia dintre maşini a zburat la zeci de metri distanţă în urma impactului, iar din cele două auturisme au rămas doar câteva fiare. Accidentul a fost provocat de un şofer de 43 de ani care era urmărit de poliţie fiind acuzat că a violat o fată de 13 ani. 

La aproximativ 13 kilometri de localitate, timp în care a curs toată această urmărire, şoferul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. Accidentul este cu atât mai greu de explicat cu cât a avut loc pe un drum în linie dreaptă, cu vizibilitate foarte bună. Una dintre ipotezele poliţiştilor este că individul urmărit ar fi vrut să se sinucidă.

În cursa nebună, individul a luat şi vieţi nevinovate. Şoferul celeilate maşini, un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar pasagerul său de 19 ani e grav rănit şi a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Floreasca.  

"A vrut să scoată nişte bani să îşi cumpere costum de licenţă, că era student la Universitate, la istorie.''

Pe acelaşi subiect

Mesajele din partea apropiaţilor nu au întârziat să curgă pe reţelele de socializare: ''S-a stins din viață, urcând spre ceruri mult prea devreme! Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, pe măsura sufletului lui! Nu te vom uita dragă prieten și coleg!''

Şoferul vinovat plecase de acasă după ce a fost acuzat că a violat o copilă

Poliţiştii confirmă că individul urmărit urma să ajungă în faţa anchetatorilor. Mama fetiţei de 13 ani a depus plânegre împotriva lui pentru viol. Bărbatul, fără antecedente penale, dispăruse de acasă de şase zile, după ce soţia ar fi aflat de oroarea comisă de acesta. Apropiaţii spun că pusese la cale şi alte fapte îngrozitoare.

Tânărul care a murit în accidentul provocat de bărbatul de 43 de ani lucra la Camera Deputaţilor. Era membru în Filiala Forța Dreptei Prahova. Soţia şoferului vinovat a scris pe pagina personală de Facebook că nu-şi explică ce s-a întâmplat. Ştim că bărbatul vinovat de tragedie era căsătorit, avea doi copii şi lucra în construcţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » El este tânărul ucis fără vină de șoferul căutat pentru viol, în Prahova. Băiatul lucra la Camera Deputaților: ''A urcat la Ceruri prea devreme''