Antena Meniu Search
x

Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu sunt internați la Matei Balș cu Covid

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a fost internată la institutul Matei Balș din București fiind bolnavă de Covid-19. Tot la Matei Balș sunt internați, cu același diagnostic, Viorica de la Clejani și fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 12:11

Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu sunt internați la Matei Balș cu Covid
Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu sunt internați la Matei Balș cu Covid - Facebook / Hepta

Cântăreața de muzică populară a declarat pentru un post de televiziune că este vaccinată cu ambele doze, și că boala a debutat cu simptome ușoare, care s-au agravat. Și cântăreața Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus, este internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

Cu același diagnostic se află în spital și fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu. ”Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună”, a declarat directorul medical al Institutului ”Matei Balş”, medicul Adrian Marinescu.

Conform medicului, lui Sorin Oprescu i se administrează tratament de specialitate. Fostul edil era vaccinat anti-COVID, cu schema completă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu sunt internați la Matei Balș cu Covid