Antena Meniu Search
x

Video Elena Udrea a plâns în fața judecătorilor și a cerut o măsură mai blândă. Instanța a decis însă extrădarea

Elena Udrea şi-a jucat toate cărţile în faţa judecătorilor bulgari. Nu vrea să fie trimisă în România să execute pedeapsa şi a făcut cerere de azil politic în Grecia. Potrivit surselor Observator, fostul ministru a plâns în faţa instanţei şi le-a cerut să aibă milă pentru că trebuie să aibă grijă de fetiţa sa. Fără succes însă: magistraţii au decis să rămână în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie când se judecă apelul la Sofia.  

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.04.2022, 19:17

Vezi și

O vorbă n-a suflat Elena Udrea. Cele două nopţi petrecute în arestul bulgar şi-au pus amprenta pe chipul fostului ministru. Obosită, încercănată şi flancată de trei jandarmi. Doar tricoul şi l-a schimbat de ieri. Şi, cum a obişnuit până acum, tot cu unul de sute de euro. Aşa a ajuns în faţa instanţei. Machiată extrem de discret, dar coafată, Elena Udrea a încercat să schiţeze un zâmbet.

Fosta blondă de la Cotroceni a intrat în sala de judecată cu întârziere.

Bianca Iacob, reporter Observator: Procesul a început cu o oră mai târziu pentru că translatorul a venit cu autobuzul de la Sofia. Şi, la fel ca şi ieri, este foarte multă presă pe holul instanţei. Atât din Bulgaria, cât şi din România!

Lacrimi în fața judecătorilor

Pe acelaşi subiect

Nici avocata Elenei Udrea n-a făcut vreo declaraţie. Şi-a păstrat pledoaria pentru instanţă.

Reporter-Albina Aneva-Tomova, avocata Elenei Udrea: - Aţi vorbit cu Elena Udrea?

- Puteţi să ne spuneţi procedura.

- Nimic, vă rog. Haideţi să intrăm în sală. Nu comentez!

Ajunsă în boxa acuzaţiilor, Elena Udrea ar fi cedat şi a început să plângă. În imaginea publicată de cei de la Libertatea se vede cum fostul ministru îşi şterge lacrimile cu un şerveţel, în timp ce se consultă cu avocatul.

Surse Observator spun că Elena Udrea ar fi apelat la mila judecătorilor bulgari. Le-ar fi spus magistraţilor să îi dea o măsură blândă pentru a putea să-şi îngrijească fiica. Mai mult, ar fi blamat şi sistemul de justiţie din România şi ar fi acuzat magistraţii de aici de hărţuire.

Iubitul Elenei Udrea pare să respecte jurămintele de iubire şi îi este alături şi la bine şi la greu. Azi, la prima oră, discret şi fără să facă vreo declaraţie, însoţit de un alt bărbat, a ajuns în Bulgaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elena Udrea a plâns în fața judecătorilor și a cerut o măsură mai blândă. Instanța a decis însă extrădarea