Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce alternative are Elena Udrea, în aşteptarea deciziei de extrădare. Partenerul său, Adrian Alexandrov, ar fi venit în Bulgaria

Soarta Elenei Udrea este în mâinile judecătorilor din Bulgaria. Magistraţii din Blagoevgrad au amânat pentru astăzi decizia de extrădare pentru că ieri nu a fost găsit un translator care să fie prezent la proces. Partenerul de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, s-ar fi dus în această dimineaţă în Bulgaria pentru a o susţine. Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" şi a fost prinsă după ce a fugit din ţară, aproape de frontiera cu Grecia. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.04.2022 , 14:58

Elena Udrea ar putea să ceară azil politic. Este o carte pe care o poate juca, potrivit avocatei acesteia, care a precizat însă că trebuie mai întâi să poarte o discuţie cu clienta sa. La momentul respectiv, avocata nu apucase să se consulte cu Elena Udrea decât preţ de câteva minute şi nici nu era în posesia dosarului. Există şi problema transalorului, care a întârziat, sâmbătă, la proces. Potrivit surselor Observator, acesta vine cu autobuzul, de la Sofia, oraş situat la 100 de kilometri distanţă.

Cât despre ce se va întâmpla în continuare, în ţară, Elena Udrea are o cerere de recurs în casaţie, depusă în 2018, atunci când s-a dat prima dată pronunţarea în dosarul "Gala Bute". Procesul va începe sâmbătă şi nu va putea fi urmărit din sală. 

Iubitul Elenei Udrea ar fi venit în Bulgaria

Vezi și

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, ar fi ajuns dimineaţă în faţa tribunalului. Prin avocat, fostul ministru are voie să primească pachete, iar dacă avocatul cere acest lucru, ar putea primi şi vizite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Justitie » Ce alternative are Elena Udrea, în aşteptarea deciziei de extrădare. Partenerul său, Adrian Alexandrov, ar fi venit în Bulgaria