Antena Meniu Search
x

Elena Udrea continuă seria declaraţiilor explozive: "Iubitul meu este haștag Rezist. I-am zis: Băi, nu înţelegi nimic! Mai nou, vorbesc urât și înjur pe toată lumea"

Gazeta Sporturilor publică partea a II-a ainterviului realizat de reporterii publicaţiei cu Elena Udrea, în Costa Rica. 

Gazeta Sporturilor publică partea a II-a ainterviului realizat de reporterii publicaţiei cu Elena Udrea, în Costa Rica. 

După ce a mărturisit că destinul ei este să conducă România, fostul ministru al Dezvoltării Regionale spune că ţara nu poate fi condusă, sau cu "greu poate fi condusă cu democrație".

Elena Udrea declară că va continua lupta dintre oamenii politici, "de la Trump la Sarkozy au aceleași probleme", și "generalii care vor puterea".

Fostul ministru se ceartă și cu Adrian Alexandrov, prietenul rămas în România: "Iubitul meu este haștag Rezist!".

"Mai nou când mă enervez vorbesc urât și înjur pe toată lumea. Deci am discuția asta inclusiv cu iubitul meu care este haștag rezist. I-am zis: "Mă, nu înțelegeți nimic!". (...) El începe: "Clasa politică nu a fost în stare să facă nimic. Ați fost la putere și nu ați fost în stare să faceți autostrăzi". 

Că de ce nu am lăsat chinezii să facă? I-am zis: "Băi, ca să înțelegi! În Europa nu poți să faci tu cu chinezii! Ăia îți dau bani europeni și ăia vor ca firmele lor să câștige. Și vrea Barosso (n.red. - Jose Manuel Barroso) să-i câștige firma lui din Portugalia. Și vrea nu știu cine, Hahn (n.red. - comisarul european Johannes Hahn), să câștige. Nu faci tu cu banii europenilor, să te duci să aduci chinezii. Și nouă ne-au propus chinezii să le dăm garanții guvernamentale, dar nu poți să le dai. Îți interzicea Europa să faci asta", mărturiseşte Elena Udrea.

Citiţi aici întreg interviul cu fostul ministru al Dezvoltării Regionale.

Magistraţii Curţii Supreme urmează să pronunţe în 5 iunie decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elena Udrea continuă seria declaraţiilor explozive: "Iubitul meu este haștag Rezist. I-am zis: Băi, nu înţelegi nimic! Mai nou, vorbesc urât și înjur pe toată lumea"