Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, declaraţii explozive în Costa Rica: "Destinul meu este să conduc România! Mă întorc în ţară şi în politică"

Magistraţii Curţii Supreme urmează să pronunţe în 5 iunie decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Magistraţii Curţii Supreme urmează să pronunţe în 5 iunie decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Cu fix o săptămână înainte de pronuţarea deciziei, Elena Udrea, aflată acum în Costa Rica, anunţă clar şi răspincat că se întoarce în politică şi că destinul ei este să conducă România.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale este sigură că ar fi un preşedinte bun, "mai bun decât Iohannis" şi, "poate şi mai bun decât Ponta".

Elena Udrea a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Gazeta Sporturilor, care a trimis doi ziariști în Costa Rica.

Surprinsă de prezența ziariștilor români la 11.000 de kilometri de țară, Udrea a acceptat dialogul, după mai multe zile de gândire, scrie tolo.ro.

Elena Udrea spune că ”românii merită tot ce li se întâmplă!” pentru că ”nu înțeleg nimic și se lasă manipulați”!

Europarlamentarilor Cristi Preda și Siegfried Mureșan le transmite că ”ar trebui să vă fie rușine că ați ajuns acolo pe banii lui Pinalti de la Microsoft!” şi afirmă că o condamnare pe 5 iunie ”ar fi un abuz inimaginabil”. Udrea crește miza verdictului de la Înalta Curte, anunțând că e convinsă că dosarul va fi trimis spre rejudecare.

Dacă se va întâmpla asta, Elena Udrea spune că va reveni, neîntârziat, în țară și în politică! Pentru că ”am convingerea că aș fi un președinte foarte bun pentru România”, scrie tolo.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Elena Udrea, declaraţii explozive în Costa Rica: "Destinul meu este să conduc România! Mă întorc în ţară şi în politică"