Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ELENA UDREA RĂMÂNE ÎN AREST!

Fostul ministru și lider al PMP va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile

de Redactia Observator

la 05.03.2015 , 19:15

Fostul ministru și lider al PMP va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Elena Udrea rămâne după gratii, în dosarul Gala Bute! În urmă cu jumătate de ceas, judecătorii au decis să-i respingă recursul. Cel puţin trei săptămâni, va mai sta în arestul poliţiei, despre care spune că e tortură! De profesie avocat, astăzi, Udrea a ţinut un discurs lung, din boxa acuzaţilor. S-a apărat, dar nu a ştiut să spună şi ce a făcut în ziua în care procurorii o acuză că a luat mita, de aproape un milion de euro cash, cu sacoşa, în biroul de la ministerul pe care l-a condus.

O oră şi jumătate a vorbit Elena Udrea în faţa magistraţilor Curţii Supreme, pentru a-i convinge că este nevinovinovată şi că nu exista motive să fie ţinută în arest preventiv. Astăzi, a venit aici cu discursul scris de mână pe foi şi a zâmbit la vederea jurnaliştilor şi a prietenei sale, Ruxandra Dragomir!

Vezi și

S-a declarat şi astăzi nevinovată. Le-a spus judecătorilor că nu putea şti tot ce întâmpla în ministerul Dezvoltării şi Turismului, pe care l-a condus. Şi a încercat să dărâme probele procurorilor care arată că ar fi primit o geantă cu aproape un milion de euro cash chiar în biroul de la minister. Procurorii au cerut şi camerele de supraveghere, din octombrie 2011.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » ELENA UDREA RĂMÂNE ÎN AREST!