Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev din Bistriţa, stâlcit în bătaie din cauza unei fete. Băiatul a fost călcat în picioare de doi colegi mai mici, în timpul pauzei

Un băiat de 17 ani, elev la Liceul Tehnologic din Feldru, Bistriţa-Năsăud, a fost bătut de doi colegi mai mari, din cauza unei fete.

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 13:52

Elev din Bistriţa, stâlcit în bătaie din cauza unei fete. Băiatul a fost călcat în picioare de doi colegi mai mici, în timpul pauzei - bistriteanul.ro

Un băiat de 17 ani, elev la Liceul Tehnologic din Feldru, Bistriţa-Năsăud, a fost bătut de doi colegi mai mari, din cauza unei fete.

Incidentul s-a produs în această dimineață, chiar în prima pauză, într-o sală de clasă. Potrivit directorului Călin Sbârciu, un elev de clasa a XI-a a fost agresat de doi colegi mai mici, din clasa a X-a, de la același liceu.

Se pare că tot scandalul a pornit de la o fată, care învață în același liceu.

Articolul continuă după reclamă

După ce a încasat-o de la colegi, băiatul s-a speriat și a sunat la 112. Un echipaj medical i-a acordat adolescentului primele îngrijiri medicale la fața locului, după care l-a transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud. 

„Le vom chema părinții la școală, prezentăm cazul în comisia de disciplină. Nu se poate așa ceva. Vom lua măsurile care se impun”, a declarat pentru presa locală directorul școlii.

Elevii bătăuși s-ar putea alege cu scăderea notei la purtare sau chiar cu exmatricularea. 

Întrucât incidentul a fost sesizat prin 112, poliția a deschis o anchetă, cei doi elevi bătăuși fiind cercetați penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Elev din Bistriţa, stâlcit în bătaie din cauza unei fete. Băiatul a fost călcat în picioare de doi colegi mai mici, în timpul pauzei