Antena Meniu Search
x

Video Elev de 14 ani, la spital după ce a folosit benzi cu nicotină aduse de o colegă la școală. Băiatului i s-a făcut rău după ce le-a lipit de gingie

Alertă la o şcoală din judeţul Cluj. Un elev a leşinat după ce a folosit benzi cu nicotină şi a băut apoi energizant. Adolescentul de 14 ani a început să se simtă atât de râu, încât profesorii au sunat la 112.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 14:37

Elev de 14 ani, la spital după ce a folosit benzi cu nicotină aduse de o colegă la școală
Elev de 14 ani, la spital după ce a folosit benzi cu nicotină aduse de o colegă la școală

Totul s-a întâmplat ieri, la Școala Gimnazială din Apahida. O elevă de clasa a 8-a a dus la școală mai multe benzi cu nicotină folosite pentru a te ajuta să te lași de fumat. A dat aceste benzi unui coleg care și le-a lipit pe gingie, exact așa cum a văzut pe instrucțiunile de pe ambalaj. 

La spital după ce a folosit benzi cu nicotină

La scurt timp, băiatul a început să se simtă rău. Profesoara elevului a decis că cel mai bine e să sune la ambulanță. La școală s-au deplasat medicii, care l-au transportat mai apoi la spital. Nu se știe cu exactitate substanța pe care o conțineau benzile respective. Medicii au prelevat elevului probe de sânge, dar l-au întrebat și ce a consumat în ziua respectivă.

Pe lângă benzile a căror compoziție nu o știa nici măcar el a spus că a băut și un energizant, lucru pe care îl face destul de frecvent. La analize s-a stabilit că era vorba despre benzi cu nicotină, dar într-o cantitate mult prea mare pentru o persoană de vârsa lui. Medicii nu au găsit urme de substanțe interzise în analizele băiatului, astfel că polițiștii nu au mai deschis o anchetă penală. Urmează însă să se stabilească la nivelul școlii modul în care cei doi elevi vor fi sancționați. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Elev de 14 ani, la spital după ce a folosit benzi cu nicotină aduse de o colegă la școală. Băiatului i s-a făcut rău după ce le-a lipit de gingie