Antena Meniu Search
x

Video Elev de 16 ani snopit de alţi tineri la o şcoală din Mureş, bătaie generală între mai multe fete în Galaţi. Val de cruzime între adolescenţii români

Scenele acestea de o cruzime ieşită din comun, între adolescenţi, sunt la ordinea zilei în ţara noastră. Asta s-a întâmplat şi la o şcoală din judeţul Mureş, acolo unde un băiat de 16 ani a fost snopit în bătaie de alţi doi tineri, în urma unei glume de prost gust. Într-un alt colț de ţară, la Galaţi, ringul de luptă s-a mutat în stradă şi le-a avut protagoniste pe două fete de 13 ani, care au fost bătute de mai multe adolescente. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 08:29

Vezi și

Acesta este locul, care s-a transformat în câmp de luptă pentru mai mulţi adolescenţi de la o şcoală din Reghin, judeţul Mureş. Doi elevi de clasa a XII-a au profitat de faptul că zona nu este supravegheată video şi l-au bătut pe un alt băiat de 16 ani. Totul ar fi pornit de la o glumă pe care elevul de clasa a IX-a i-ar fi făcut-o unui prieten de-al celor doi agresori.

Elev snopit în bătaie de alţi doi băieţi

Claudia Negoiţă, directoare liceu: Unul dintre ei, făcând o glumă proastă, i-a tras pantalonii celuilalt, lucru care l-a deranjat pe celălalt elev. S-au ascuns după o anexă, iar acolo a avut loc o altercaţie între aceşti doi elevi. 

Cu ultimele puteri, elevul de 16 ani i-a cerut ajutorul mamei sale. Femeia şi-a dus copilul la spital.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Sabău, medic de urgenţă: Copil de 16 ani adus în centrul CPU, policontuzionat, prezintă o exfoliere frontală. Starea lui era stabilă. A fost trimis UPU Mureş pentru consulul chirurgie pediatrică şi consult neurochirurgie. 

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureş: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. 

Bătaie generală între mai multe fete, în Galaţi

Scene de o cruzime ieşită din comun au fost surprinse şi într-un cartier din Galaţi. Pe imaginile surprinse de un trecător se observă cum un grup de adolescente se năpustesc asupra altor două eleve cu o ploaie de lovituri. 

Ciprian Stoica, IPJ Galaţi: Pe fondul unui conflict iscat de la unele discuţii în contradictoriu pe o reţea online de socializare, cele două minore ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârstele cuprinse între 13 şi 16 ani.

Totul ar fi pornit, după ce una dintre tinere s-ar fi certat cu un băiat, care din dorinţa de a se răzbuna pe aceasta şi-a pus nişte prietene să-i aplice o corecţie. 

Una dintre victime: Băiatul acela a scuipat-o şi eu m-am băgat pentru ea. După m-a luat pe mine, iar prietena mea s-a băgat pentru mine. 

Bunica unei victime: Mama fetei celeilalte, ea sa dus şi le-a luat de acolo şi a venit cu ele aici, la Poliţie. După aceea s-a dus cu ele la spital şi le-a făcut la cap o radiografie. 

Mama uneia dintre victime: Dacă ar fi fost fata mea muream cu ele de gât. Mâncam carnea de pe ele! 

Poliţiştii au reuşit să identifice câteva agresoare, pe care le-au chemat deja la secţie. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Atât victimele, cât şi agresoarele se află la audieri împreună cu părinții lor, aici la Secția 3 a Poliţiei din Galaţi. 

După ce toate adolescentele vor fi identificate, acestea urmează să ajungă în faţa anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elev de 16 ani snopit de alţi tineri la o şcoală din Mureş, bătaie generală între mai multe fete în Galaţi. Val de cruzime între adolescenţii români