Antena Meniu Search
x

Elev din Mehedinţi, prins de jandarmi în curtea şcolii cu un baston telescopic ascuns în ghiozdan

Incident şocant la o şcoală din Drobeta-Turnu Severin. Un elev de clasa a 10-a a fost prins de jandarmi cu u baston telescopic, în curtea şcolii.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 15:44

Elev din Mehedinţi, prins de jandarmi în curtea şcolii cu un baston telescopic ascuns în ghiozdan - Shutterstock

Un elev de clasa a 10-a a fost prins de jandarmi cu un baston telescopic de 50 de centimetri în rucsac, în timp ce se afla în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin.

Elev prins în curtea şcolii cu un baston telescopic în ghiozdan

Luni, în timp ce patrulau în zona Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin, jandarmii au observat în curtea Colegiului Național „Gheorghe Țițeica” un tânăr care a devenit agitat când i-a văzut. În urma verificărilor, jandarmii au constatat că este vorba de un elev de clasa a 10-a, în rucsacul căruia a fost găsit un baston telescopic în lungime de aproximativ 50 cm.

„Cu privire la existența acestuia, elevul a declarat că l-a primit cadou, dar nu îl folosește pentru un motiv anume”, susțin jandarmii, potrivit Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Mehedinți, documentele de sesizare privind infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, întocmite pe numele tânărului, au fost înaintate instituțiilor competente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Elev din Mehedinţi, prins de jandarmi în curtea şcolii cu un baston telescopic ascuns în ghiozdan