Antena Meniu Search
x

Video Elev din Ziduri, lovit de colegi până ar fi leşinat şi nu mai cunoştea pe nimeni. Directorul şcolii: A fost o horă, doar s-au împins

Acuzaţii grave la o şcoală comunală din judeţul Buzău. Părinţii unui elev de clasa întâi spun că fiul lor ar fi fost lovit de colegi până a leşinat. Băiatul a ajuns la spital, unde medicii au decis să-l ţină peste noapte pentru investigaţii. Între timp, şcoala se apără şi spune că incidentul a fost doar o îmbrânceală între elevi. Părinţii copilului sunt însă decişi să depună plângere la Inspectoratul Școlar Județean dar şi la poliţie. 

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 14:18

Vezi și

Agresiunea s-a întâmplat în timpul unei pauze, la o şcoală din comuna Ziduri, judeţul Buzău. În timp ce învăţătoarea nu se afla în clasă, doi elevi au început să se certe.

Ionelia Grosu, mama băiatului: S-au certat puţin, s-au îmbrâncit. Copilul celălalt, adversarului lui, a plecat acasă, iar ceilalţi colegi au sărit cu cărţile şi cu ghiozdanele în capul lui. Şi probabil că a leşinat. El a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, nu mai cunoştea pe nimeni. Când s-a trezit a intrat sub catedră.

Părinţii au aflat de la copilul lor prin ce a trecut acesta la şcoală şi, îngroziţi, l-au dus imediat la spital. 

Ce spun medicii despre starea copilului

Pe acelaşi subiect

George Munteanu, medic pediatru: Se pare că a suferit un episod scurt de pierdere a conştinţei. A fost internat pentru investigaţii şi supraveghere. Pe parcursul internării nu a fost absolut nicio problemă, a fost perfuzat. Cred că mai mult s-a speriat, aşa din câte mi-a descris el mie. 

Şcoala se apără însă şi spune că nu a fost vorba de un incident grav, ci doar de o îmbrânceală între elevi.

Ionuț Alexandru, directorul școlii: Un elev a venit şi ne-a anunţat că se ceartă copiii în clasă. Doamna învăţătoare a mers, copiii erau cam gălăgioşi. I-a aşezat pe fiecare în banca lor şi cam atât. Copiii au repetat pentru serbarea de Crăciun. A fost o horă, s-au împins, nu a fost un leşin.

Acum, părinţii copilului sunt hotărâţi să depună plângere la poliţie şi la Inspectoratul Şcolar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elev din Ziduri, lovit de colegi până ar fi leşinat şi nu mai cunoştea pe nimeni. Directorul şcolii: A fost o horă, doar s-au împins