Antena Meniu Search
x

Elevul electrocutat din Vaslui rămâne sub supraveghere strictă

Incident dramatic la o şcoală din judeţul Vaslui. Un băiat de 14 ani s-a electrocutat chiar în timpul serbării de sfârşit de an. Elevul a atins cu limba încărcătorul unui telefon, care era băgat în priză. Când au ajuns medicii, era inconştient.

de Redactia Observator

la 15.06.2019, 13:48

Vezi și

Incident dramatic la o şcoală din judeţul Vaslui. Un băiat de 14 ani s-a electrocutat chiar în timpul serbării de sfârşit de an. Elevul a atins cu limba încărcătorul unui telefon, care era băgat în priză. Când au ajuns medicii, era inconştient. Băiatul a fost dus la spitalul din Bârlad, dar doctorii de aici au decis să îl transfere de urgenţă la Iaşi, cu elicopterul.

S-a întâmplat chiar când începea serbarea, la şcoala din comuna Gârdeşti. Cei mai mulţi colegi şi profesorii băiatului se aflau în curtea şcolii, în schimb, copilul era într-una din sălile de clasă. Se juca cu încărcătorul, care era în priză. Şi a vrut să facă pe grozavul faţă de nişte prieteni.

O femeie de serviciu a dat alarma, iar profesorii au chemat de urgenţă ambulanţa. Când au sosit medicii, băiatul era inconştient.

Medicii au decis însă să-l transfere la Iaşi şi, pentru asta, au solicitat un elicopter SMURD. Localnicii sunt revoltaţi, ei spun că elevii nu ar trebui lăsaţi să intre cu telefoanele în şcoli

Acum, băiatul este în stare stabilă, spun medicii din Iaşi. Rămâne însă sub supraveghere strictă, pentru că există riscul să intre din nou în stop cardio-respirator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elevul electrocutat din Vaslui rămâne sub supraveghere strictă