Antena Meniu Search
x

Elev de liceu cu permis de nici o lună, cu doi colegi în maşină, accident cumplit la Cornişa, în Botoşani

Un elev de liceu cu permis de nici o lună, cu doi colegi în maşină, a provocat un accident cumplit la Cornişa, în Botoşani. A depăşit pe linie continuă, cu viteză, apoi n-a mai putut redresa maşina şi a răsturnat-o pe un câmp.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.05.2019, 10:35

Un elev de liceu cu permis de nici o lună, cu doi colegi în maşină, a provocat un accident cumplit la Cornişa, în Botoşani. A depăşit pe linie continuă, cu viteză, apoi n-a mai putut redresa maşina şi a răsturnat-o pe un câmp. Doi dintre cei trei adolescenţi din autoturism au ajuns la spital, grav răniţi.

Trei elevi de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi se aflau într-un autoturism marca Ford Focus şi se plimbau prin Botoşani, vineri de dimineaţă, scrie Botoşeneanul. Şoferul, care are 18 ani, a luat permisul de conducere în urmă cu mai puţin de o lună. Colegii lui au unul 18 ani, altul 17.

Maşina a intrat într-o depăşire pe linie dublă continuă, pe coborâre, cu viteză nebună. A revenit cu greu pe prima bandă în sensul lui de mers, spun martorii, dar a pierdut controlul maşinii şi s-a rostogolit în şanţ, mai bine de 50 de metri.

Toţi cei trei elevi din maşină au fost răniţi, doi dintre ei grav. În stare mai gravă se află şoferul, care nu purta centura de siguranţă, având un dispozitiv introdus în fanta de prindere. Băiatul din dreapta lui avea centura şi este singurul cu răni uşoare. El era plin de sânge pe corp şi pantaloni, însă de la zgârieturi superficiale şi a refuzat să fie transportat la spital. Tot el a fost cel care i-a scos pe prietenii lui care rămăseseră blocaţi în autoturism.

În aceste momente poliţiştii efectuează cercetările specifice de la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Elev de liceu cu permis de nici o lună, cu doi colegi în maşină, accident cumplit la Cornişa, în Botoşani