Antena Meniu Search
x

Video Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedia din Neamț

Un şofer care a intrat într-un grup de elevi cu o maşină încărcată cu lemne şi a omorât un adolescent este obligat de instanţă să plătească daune de peste 350.000 de euro. Este prima sentinţă dată de judecători la mai bine de 3 ani de la accident. Un băiat de 15 ani şi-a pierdut atunci viaţa. 

de Angela Bertea

la 07.06.2023, 14:47

Vezi și

Șoferul găsit de producerea tragediei a primit o pedeapsă de 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. De asemenea, acesta are de respectat o serie de condiții, una dintre ele fiind să nu mai comită vreo faptă penală.

Daune de peste 350.000 de euro după accidentul mortal din Țibucani

În ceea ce privește daunele materiale și morale pe care trebuie să le plătească șoferul și firma la care era asigurat către rudele adolescenților accidentați, ele însumează o valoare totală de 1.850.000 de lei. Nenorocirea a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în anul 2020, în comuna Țibucani. Trei elevi care se îndreptau spre școală, pe marginea drumului, au fost surprinși de o mașină ce transporta lemne.

În urma impactului, unui dintre adolescenți și-a pierdut viața, iar ceilalți doi au fost răniți. Sentința nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedia din Neamț