Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă de 14 ani din Botoşani şi-a pus capăt zilelor după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei

Dramă fără margini pentru familia unei eleve în vârstă de 14 ani din Botoşani. Anca şi-a pus capăt zilelor după ce a înghiţit un pumn de pastile.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 16:40

O elevă de 14 ani din Botoşani şi-a pus capăt zilelor după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei O elevă de 14 ani din Botoşani şi-a pus capăt zilelor după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei - Facebook

Dramă fără margini pentru familia unei eleve în vârstă de 14 ani din Botoşani. Anca şi-a pus capăt zilelor după ce a înghiţit un pumn de pastile.

Elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială din Vlădeni, Anca locuia cu părinții în localitatea Huțani din comuna Vlădeni.

Potrivit vecinilor, în ultima perioadă, adolescenta ar fi intrat în anturaje nefericite şi chiar ar fi suferit de depresie după ce a întreţinut relaţii sexuale cu iubitul ei mai mare cu cinci ani şi a rămas însărcinată.

Articolul continuă după reclamă

Duminică, Anca a rămas singură acasă şi a decis să se sinucidă. Astfel, ea a înghiţit un pumn de pastile pe care le-a găsit în casă.

Fratele ei a fost cel care a găsit-o în stare de inconştienţă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Adolescenta a fost dusă la spital, iar ulterior medicii au transferat-o la un spital din Iaşi.

Din nefericire, Anca a murit în ambulanţa care o ducea la Iaşi, notează botosaninews.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă de moarte suspectă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care fata şi-a pierdut viaţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O elevă de 14 ani din Botoşani şi-a pus capăt zilelor după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei