Antena Meniu Search
x

Elevă pusă în genunchi, trasă de păr, pălmuită şi umilită de colege, la Zărneşti (video)

Elevă pusă în genunchi, trasă de păr şi umilită de colege, la Zărneşti, fiind filmată de mai multe adolescente care fac haz de situaţia în care e pusă copila.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 18:58

Elevă umilită şi bătută la Zărneşti Vezi și

Elevă pusă în genunchi, trasă de păr şi umilită de colege, la Zărneşti, fiind filmată de mai multe adolescente care fac haz de situaţia în care e pusă copila.

O elevă din Zărneşti e filmată într-o clădire părăsită, între dărâmături, înconjurată de mai multe colege, iar una dintre ele e extrem de agresivă. După ce îi cere victimei sale să stea în genunchi, iar aceasta refuză, agresoarea o ia de coadă şi o trage violent de păr, până când fata se aşează în genunchi în faţa altei adolescente.

"Alexandra îmi pare rău.", se aude spunând victima. Apoi agresoarea o trage de păr pentru a se ridica în picioare şi îi dă două palme.

Dialogul dintre fete e halucinant şi la un moment dat agresoarea, care o ţine de păr pe fata umilită, îi spune, după ce a pălmuit-o: "Mă faci să dau în tine şi după aia îmi pare rău!"

Referitor la acest caz, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scmd. de poliție Alina Maria Ivan, a declarat pentru newsbv.ro că, "în urma vizualizării imaginilor apărute în mediul on line, politia orașului Zărnești s-a sesizat și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pt infracțiunea de «loviri sau alte violențe». Atât victima, cât și agresoarele au fost identificate și audiate (toate sunt minore). Nu s-a depus nicio sesizare cu privire la acest incident."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Elevă pusă în genunchi, trasă de păr, pălmuită şi umilită de colege, la Zărneşti (video)